pt stalpi iti ajunge 50cmx50cm de colant negru (eu zic ca mat merge mai bine decat lucios) si te costa ~20ron. montajul e usor...
gasesti colant la diversi baieti de pe forum, de pe sectiunea "Bursa", cei care fac diverse viniluri. vorbeste cu ei si se rezolva

edit: ca sa fie complet sfatul... eu am masurat si pt cielo, doar pt stalpii centrali, ajunge 50cmx50cm. am si vorbit cu cineva (tadasus, il poti cauta pe forum), dar nu am mai avut timp si chef sa ma ocup de maruntisurile astea. montajul e destul de usor: masori de 3 ori si tai o data!

tai bucata de colant pe lungimea dorita, sa acopere stalpul de la chederul de jos al geamului pana la cel de sus si ai grija ca toti 4 stalpii sa fie de aceeasi lungime colantati, altfel se vede urat. desfaci (tragi de el cu geamul coborat) chederul de la geam, speli bine stalpul ca sa prinda colantul pe el (sa nu ramana murdar sau cu grasimi), il usuci la fel de bine si pui colantul din partea de jos... e cel mai simplu asa, fiindca jos ai dunga usii de unde pleaca stalpul, te poti ghida dupa ala. tragi colantul si pe interior, ca sa nu se vada marginile, iar pe partea cu geamul sa fie acoperit de cheder.
p.s: ca o idee, eu stiu ca colantul asta se contracta de la caldura, asa ca mai bine intrebi si de unde il cumperi cum sa il pui... cu tabla calda sau rece.