![]() |
Stalpi negri
Dupa cum spune si titlu ma gandeam sa imi fac la cielo stalpii dintre usi negrii.Asa cum are espero,ford focus...si as putea continu asa pana la sfarsit.Are cineva idee cum ar veni si pe cielo?Sau ce fel de autocolant,vopsea etc sa folosesc (nu ma refer la culoare(negru mat)).Mersi.....Aaaa si nishte poze daca a facut cineva.
|
Re: Stalpi negri
Nu-i vopsi.Baga folie,sta foarte bine dar depinde de gusturi
|
Pai as pune eu folie...dar decare ?? de geamuri ??Pentru ca as vrea mat.Totusi astept poze daca a facut cineva
|
stiu ca am vazut la magazine de vanzare... chiar pt chestii asta. incearca la diferite magazine cu specific auto... si trebuie sa gasesti.
|
Pfffff :lol: :lol: :lol: La cat de mare e orasul in care stau:sad: nu am nici o sansa sa gasesc....Daca ai o idee ceva de pret...Ti-as fi recunascator...si pe cineva care eventual sa-mi trimita , ar fi si mai si
|
Normal ca nu de geamuri.Cauta in magazine,tre sa gasesti.Autocolant negru mat.
|
Salut....eu am facut operatiunea asta cam acum o sapt.Am folosit autocolant negru cumparat din Brico.... cu 80.000 metru liniar. Arata super bine.Poze inca nu am ca nu am cablu' la tel....
|
Eu am facut cu folie luata de la un magazin de menaj, le-am facut io in aprox. o ora si da destul de bine
[IMG]https://forum.4tuning.ro/imagehosting...1382a0e1bd.jpg[/IMG] |
meri ma, cumapra smirghel, rade umpic vopseaua originala sa aiba pe ce sa prinda, cumperi un spray si te-ai scos..ce-a mai eftina si mai ok varianta
folia de geam nu tine nici pe geam mai mult de x ani, + ca o mai zgarii o lovesti, poate la spalatorie se duce emaur-ul o data pus acolo moare |
Nu se merita sa dai cu vopsea... la mine autocolant 50 de mii metru...pus acolo si de vreun an si ceva tot sta :)
|
da ,si eu voiam sa intreb cam cum se face treaba asta cu stalpii...
chiar ma gandeam sa pun autocolant,dar ma gandeam sa nu para aiurea..dar daca si voi ati pus atunci eu de ce nu? o sa pun si eu.. |
exista si autocolant pt exterior, cu care se colanteaza taxiurile, firmele luminoase si, mai nou, capotele... sau se fac tribaluri, modele etc.
|
Man...hai ca te lamuresc eu in totalitate. Faci asa...te duci intro parcare de taxiuri si te uiti la spatele lor...acolo sa vezi scris FOLIERI AUTO:...suni pe baieti...le spui ce vrei...iti spun ca te costa 50 lei ;) te duci la ei...ei in 30 min fac treaba...adica iti monteaza folie mata black sau carbon style sau ce vrei tu. Nu te baga la tampenii de vopsit stalpi si alte chestii (poate ai sa vrei sa vinzi masina si o sa iti ceara lumea mai putin ca ai vopsito dea'm.... pe stalpi ;) )....folia de care iti spun e rezistenta la umezeala...zgarieturi decente...bla bla bla. Daca vrei mai multe detalii intra la profilul masinutei mele si cauta acolo (in ultimele pagini am xact poze cu stalpii foliati). E foarte simplu ;) SUCCES!!!
|
pt stalpi iti ajunge 50cmx50cm de colant negru (eu zic ca mat merge mai bine decat lucios) si te costa ~20ron. montajul e usor...
gasesti colant la diversi baieti de pe forum, de pe sectiunea "Bursa", cei care fac diverse viniluri. vorbeste cu ei si se rezolva ;) edit: ca sa fie complet sfatul... eu am masurat si pt cielo, doar pt stalpii centrali, ajunge 50cmx50cm. am si vorbit cu cineva (tadasus, il poti cauta pe forum), dar nu am mai avut timp si chef sa ma ocup de maruntisurile astea. montajul e destul de usor: masori de 3 ori si tai o data! :lol: tai bucata de colant pe lungimea dorita, sa acopere stalpul de la chederul de jos al geamului pana la cel de sus si ai grija ca toti 4 stalpii sa fie de aceeasi lungime colantati, altfel se vede urat. desfaci (tragi de el cu geamul coborat) chederul de la geam, speli bine stalpul ca sa prinda colantul pe el (sa nu ramana murdar sau cu grasimi), il usuci la fel de bine si pui colantul din partea de jos... e cel mai simplu asa, fiindca jos ai dunga usii de unde pleaca stalpul, te poti ghida dupa ala. tragi colantul si pe interior, ca sa nu se vada marginile, iar pe partea cu geamul sa fie acoperit de cheder. p.s: ca o idee, eu stiu ca colantul asta se contracta de la caldura, asa ca mai bine intrebi si de unde il cumperi cum sa il pui... cu tabla calda sau rece. |
ok va multumesc..suna bine si usor cum ziceti voi..nu cred ca e mare lucru..mersi inca o data.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning