am inceput shy eu un nou thread.am un Golf Combi shy nu am vazut nici unul aici.daca stiti sau aveti poze cu masini Combi VW tunate le puteti afisa pentru a le admira .....
Astept sa vad daca merge sau nu tuning`ul pe combi...
.....nu jignesti pe nimeni....oricum nu am inceput nimik sa fac....doar idei as dori:P ....fiecare are parerea lui de aceea e bine ca exista forum....oricum niste poze nu ai???as fii recunoscator.....
dap.......sorry daca nu intelegi termenul de "combi"......variant daca suna mai bine pt tine...daca la asta te refereai....acum fiecare intelege daca vrea.....ideea era daca sunt tuningate....idei,poze,solutii,proiecte,etc....:ne utral:
pe mine m`ar interesa mai mult tuning de motor cu ce as putea incepe....ce ai putea sa imi recomanzi....iubesc masina shy as dori sa ii cam fac ceva....app am un G4 TDI 101 cp.......ms mult de ajutor....
pe mine m`ar interesa mai mult tuning de motor cu ce as putea incepe....ce ai putea sa imi recomanzi....iubesc masina shy as dori sa ii cam fac ceva....app am un G4 TDI 101 cp.......ms mult de ajutor....
la motor ma gandesc ai putea face la fel ca la un mk4 normal, la exteror... eu zic nu se merita... poate numa daca vrei sa-l faci pimp-mobile exagerat cu boxe enorme prin portbgaj si neoane, nush eu la asta m-am gandit
parca nu m-as apuca de exterior la masina asta..
aspectul a cam fost sacrificat in favoarea utilitatii, masina de familie, pirde din sportivitate
daca vrei sa te apuci serios de tuning eu zic sa o schimbi..
Orice masina poate fi modificata si va arata mai bine, indiferent din ce clasa face parte. Important este ca tuning-ul sa fie cu bun gust. Chiar aici pe forum poti vedea un Variant modificat frumos si cu multa pasiune, este vorba de masina lui rudolf.s.
Google te poate ajuta cu poze cate vrei, uite cateva exemple: