Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Volkswagen tuning

Reply

Thread Tools
Old 22-08-12, 16:55   #1
matei5

Stage 3

Default Ce culoare ?

As vrea sa vopsesc toata consola centrala (pe langa schimbatorul de la cutia de viteze,lateralele de sus,rama de la climatronic,capacul de la mufa,scrumiera,capacul de la suportul de pahare si ramele) aveti idee se poate scoate plasticul de pe langa schimbator ?ca la manuala am vazut procedura dar la automata nu prea inteleg cum s-ar scoate.

SA LE FAC NEGRU MAT SAU NEGRU LUCIOS ? manerele de la usi sunt negru mat le-am vopsit deja deci inclin spre negru mat.
matei5 is offline   Reply With Quote
Old 30-08-12, 22:00   #2
Mht'u

Stage 5

Default Re: Ce culoare ?

Quote:
Originally Posted by matei5 View Post
As vrea sa vopsesc toata consola centrala (pe langa schimbatorul de la cutia de viteze,lateralele de sus,rama de la climatronic,capacul de la mufa,scrumiera,capacul de la suportul de pahare si ramele) aveti idee se poate scoate plasticul de pe langa schimbator ?ca la manuala am vazut procedura dar la automata nu prea inteleg cum s-ar scoate.

SA LE FAC NEGRU MAT SAU NEGRU LUCIOS ? manerele de la usi sunt negru mat le-am vopsit deja deci inclin spre negru mat.
Vrei sa ne spui si ce masina ai?
Mht'u is offline   Reply With Quote
Old 30-08-12, 22:18   #3
matei5

Stage 3

Default Re: Ce culoare ?

Quote:
Originally Posted by Mht'u View Post
Vrei sa ne spui si ce masina ai?
Scuze golf 4
matei5 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -