In primul rand salut tuturor celor care citesc acest thread .
Detin un golf 1 din anul 1979 care e intr-o stare destul de bunicica la varsta pe care o are . Ce doresc eu sa fac cu aceasta masina ? Pai pentru inceput vreau sa ii pun un motor euro 3 diesel cu ceva cai putere . Aici intervine o
problema masina nu mai are decat talonul , in care este trecuta seria motorului, seria sasiului si restu , nu mai este inscrisa in circulatie nimic . Am cateva intrebari referitoare la acest proiect .
1.Ce motor s-ar potrivi in aceasta masina ? Se potiveste cu cateva modificari un motor de 1.9 TDI ? Daca da , ce ar trebui sa fac pentru a fi totul legal si sa treaca inspectia tehnica .
2.Daca motorul il inlocuiesc trebe schimbata si seria din talon . Asta unde ar trebui sa o fac ?
3.Cat ar costa toate taxele , inspectia tehnica si restu ? (Fara sa luam in calcul motorul)
4.O masina asa veche nu cred ca are computer de bord , in cazul in care schimb motorul ar trebui sa ii pun unul ?
5.Cea mai importanta intrebare ar fi : Merita sa incep acest proiect ?
In cazul in care imi mai trece vreo intrebare prin minte am sa o postez.
Multumesc pentru ca timpul acordat si sper sa ma ajutati deoarece vreau sa readuc viata in aceea masina