Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Volkswagen tuning

Reply

Thread Tools
Old 09-02-11, 17:33   #1
TheMoFo

Stock

Default AE pentru golf 4

am dat jos masca si am vazut ca farurile sunt lipite cu silicon, sau nu stiu ce dreacu. am fost la un service si a zis tipu` ca nu se baga ca poate sa se sparga farul daca incearca sa le demonteze (poate ca nici nu avea chef, nu stiu ce sa zic). totusi mi-am luat niste angel eyes rosii pe care chiar vrea sa le pun pe masina. vreun sfat ?
TheMoFo is offline   Reply With Quote
Old 10-02-11, 09:08   #2
Slid3r
VW Driver

Stage 4

Slid3r's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: AE pentru golf 4

Ce marca sunt farurile?
Slid3r is offline   Reply With Quote
Old 10-04-11, 20:28   #3
bUrLaQ

Stage 2

Sfatul meu ar fi sa dai jos farul cu totul, apoi stai frumos cu farul si feonul in brate( incalzind margina sticlei) si un prieten usor cu o surubelnita ceva sa incerce sa dezlipeasca sticla. Nu e asa greu pe cat se crede, mai ales dupa ce incepe sa se incalzeasca siliconul cu care e prinsa sticla
SI eu am schimbat de 2ori sticla la faruri + 1 data am dat sticla jos ca am schimbat inelele(angel eyes).
Sa ai un tub de silicon ca sa poti prinde sticla inapoi dupa ce o dai jos si sa te inarmezi cu multa multa rabdare
bUrLaQ is offline   Reply With Quote
Old 14-04-11, 00:33   #4
golf4_dric

Stage 5

golf4_dric's Avatar

daca ai faruri valeo stai linistit si nu te mai chinui ca o sa spargi sticla fara sa vrei plus ca poate te mai tai si la degetele daca sunt hella bagale in cuptor vreo 3 4 minute si se dezlipesc. Bafta multa
golf4_dric is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -