![]() |
AE pentru golf 4
am dat jos masca si am vazut ca farurile sunt lipite cu silicon, sau nu stiu ce dreacu. am fost la un service si a zis tipu` ca nu se baga ca poate sa se sparga farul daca incearca sa le demonteze (poate ca nici nu avea chef, nu stiu ce sa zic). totusi mi-am luat niste angel eyes rosii pe care chiar vrea sa le pun pe masina. vreun sfat ?
|
Re: AE pentru golf 4
Ce marca sunt farurile?
|
Sfatul meu ar fi sa dai jos farul cu totul, apoi stai frumos cu farul si feonul in brate( incalzind margina sticlei) si un prieten usor cu o surubelnita ceva sa incerce sa dezlipeasca sticla. Nu e asa greu pe cat se crede, mai ales dupa ce incepe sa se incalzeasca siliconul cu care e prinsa sticla;)
SI eu am schimbat de 2ori sticla la faruri + 1 data am dat sticla jos ca am schimbat inelele(angel eyes). Sa ai un tub de silicon ca sa poti prinde sticla inapoi dupa ce o dai jos si sa te inarmezi cu multa multa rabdare :D |
daca ai faruri valeo stai linistit si nu te mai chinui ca o sa spargi sticla fara sa vrei plus ca poate te mai tai si la degetele :) daca sunt hella bagale in cuptor vreo 3 4 minute si se dezlipesc. Bafta multa
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning