Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Volkswagen tuning

Reply

Thread Tools
Old 07-06-10, 00:02   #1
earthquakero

Stage 4

earthquakero's Avatar

Default Toba sport

Salz.. ma tot gandeam zilele astea ce ar fi mai bine sa schimb.. ori un filtru de aer sport .. ori toba... si sincer cred ca prefer toba.. filtru creste si consumu de benzina.. o fi ea putin mai puternica dar pe mine ma intereseaza doar un sunet mai profund asa nitel

Am un Golf 3 din 93.. si vroiam sa pun cateva intrebari.. deci unde pot gasi si eu o toba sport de cumparat ? se gasesc dastea universale sau trebuie sa iau un anumit tip pentru a mea ?

eu pe golf am toba original din stoc.. si mai vroiam sa intreb.. cam la cat credeti ca ar ajunge manopera.. e complicat ?

ms
earthquakero is offline   Reply With Quote
Old 07-06-10, 16:55   #2
earthquakero

Stage 4

earthquakero's Avatar

Default Re: Toba sport

m am mai documentat acu.. am comandat deja o toba.. dar sper ca nu va fi prea puternica.. ca am inteles ca e nasol cu zgomotu cu politia si astea..

dar vroiam sa va intreb.. asta de la care iau.. mi a spus ca se va auzi ceva gen

https://www.youtube.com/watch?v=hWKWw...layer_embedded

e prea puternic zgomotu asta ? sau merge.. ?
Old 07-06-10, 17:19   #3
miri

Stage 5

miri's Avatar

Member of:
[VW]

hihih ala e golful meu ,auzi poti lua de la baiatul acela cu incredere ii ft de treaba si toba in a4a si a5a nu face zgomot mai deloc numa daca ii dai in gura si in 1 2 3 at suna frumos iti zic iati linstit toba pt ca merita,eu tobele de la el ti le recomand cu incredere

Last edited by miri; 07-06-10 at 17:21.
miri is offline   Reply With Quote
Old 07-06-10, 17:28   #4
earthquakero

Stage 4

earthquakero's Avatar

da imi place f mult sunetul la tine.. pai chiar de la baiatul asta am luat azi am facut comanda vine miercuri.. din pacate nu am gasit exact modelul tau ca era frumos venea bine la golf nu l mai aveau disponibil ) am luat unu rotund dar sper sa vina bine si asta

poti sa mi spui cum a fost schimbarea ? a decurs usor ? a fost nevoie de flacara daia pt suruburi ? s au a mers cu cheia ? ma rog asta de depinde de la masina la masina da de curiozitate

si a trebuit sa cumperi si suruburi noi si holder dala ? sau le ai lasat tot pe alea ?

ms
Old 13-06-10, 12:30   #5
Mirciuk
VW Driver

Stage 5

Mirciuk's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by earthquakero View Post
da imi place f mult sunetul la tine.. pai chiar de la baiatul asta am luat azi am facut comanda vine miercuri.. din pacate nu am gasit exact modelul tau ca era frumos venea bine la golf nu l mai aveau disponibil ) am luat unu rotund dar sper sa vina bine si asta

poti sa mi spui cum a fost schimbarea ? a decurs usor ? a fost nevoie de flacara daia pt suruburi ? s au a mers cu cheia ? ma rog asta de depinde de la masina la masina da de curiozitate

si a trebuit sa cumperi si suruburi noi si holder dala ? sau le ai lasat tot pe alea ?

ms
Astept si eu un raspuns la ceea ce ai scris tu aici.Sunt si eu interesat de o astfel de toba sport,mai exact modelul din clipul de pe yotube sau cel cu 2 iesiri lipite.Iesirea rotunda nu-mi prea place.
Mirciuk is offline   Reply With Quote
Old 13-06-10, 12:44   #6
miri

Stage 5

miri's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Mirciuk View Post
Astept si eu un raspuns la ceea ce ai scris tu aici.Sunt si eu interesat de o astfel de toba sport,mai exact modelul din clipul de pe yotube sau cel cu 2 iesiri lipite.Iesirea rotunda nu-mi prea place.
poi am taiat toba aialalta cu flexu pt ca era sparta,dupa am cumparat o teava de 40-50 cm si am sudato peste toba cealalta si in toba asta am dat cu putin poxipol sa nu fumege si dupa am facut holderele acelea dintr`un metal ce se indoaie usor si lam sudat si pe asta pe toba si gatA :P
Old 13-06-10, 12:48   #7
Mirciuk
VW Driver

Stage 5

Mirciuk's Avatar

Member of:
[VW]

Cat ai dat pe ea?Poti sa dai un sait sau ceva date de unde ai luat-o?
Mirciuk is offline   Reply With Quote
Old 13-06-10, 12:55   #8
miri

Stage 5

miri's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
uitate in filmulet ca scrie site...www.acesoriiautomoto.ro sau cv nush uitate in filmulet
Old 13-06-10, 18:29   #9
earthquakero

Stage 4

earthquakero's Avatar

gata mi a venit si mie am montat o.. putin complicat dar s a descurcat persoana la care am fost sa mi o faca..

toba mea veche a iesit usor nu a fost nevoie s o taie sau ceva.. pe urma o prelungire cu o teava in toba sport.. fixata tot in tamburii aia si cam asta e..

se aude f frumos nu urla urat sau sa scoata zgomot mare sa fii oprit de politie ) ca am inteles ca se intampla destul de des..

se aude asemanator ca in videoul de pe site de unde am cumparat o.. deci sunt f multumit pt pretu ei e super
Old 14-06-10, 20:17   #10
miri

Stage 5

miri's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
uitate in filmulet ca scrie siteul
- Copyright 2024 4Tuning -