![]() |
Toba sport
Salz.. ma tot gandeam zilele astea ce ar fi mai bine sa schimb.. ori un filtru de aer sport .. ori toba... si sincer cred ca prefer toba.. filtru creste si consumu de benzina.. o fi ea putin mai puternica dar pe mine ma intereseaza doar un sunet mai profund asa nitel :)
Am un Golf 3 din 93.. si vroiam sa pun cateva intrebari.. deci unde pot gasi si eu o toba sport de cumparat ? se gasesc dastea universale sau trebuie sa iau un anumit tip pentru a mea ? eu pe golf am toba original din stoc.. si mai vroiam sa intreb.. cam la cat credeti ca ar ajunge manopera.. e complicat ? ms |
Re: Toba sport
m am mai documentat acu.. am comandat deja o toba.. dar sper ca nu va fi prea puternica.. ca am inteles ca e nasol cu zgomotu cu politia si astea..
dar vroiam sa va intreb.. asta de la care iau.. mi a spus ca se va auzi ceva gen https://www.youtube.com/watch?v=hWKWw...layer_embedded e prea puternic zgomotu asta ? sau merge.. ? |
hihih ala e golful meu :D,auzi poti lua de la baiatul acela cu incredere ii ft de treaba si toba in a4a si a5a nu face zgomot mai deloc numa daca ii dai in gura si in 1 2 3 at suna frumos iti zic iati linstit toba pt ca merita,eu tobele de la el ti le recomand cu incredere
|
da imi place f mult sunetul la tine.. pai chiar de la baiatul asta am luat azi am facut comanda vine miercuri.. din pacate nu am gasit exact modelul tau ca era frumos venea bine la golf nu l mai aveau disponibil :)) am luat unu rotund dar sper sa vina bine si asta
poti sa mi spui cum a fost schimbarea ? a decurs usor ? a fost nevoie de flacara daia pt suruburi ? s au a mers cu cheia ? ma rog asta de depinde de la masina la masina da de curiozitate si a trebuit sa cumperi si suruburi noi si holder dala ? sau le ai lasat tot pe alea ? ms |
Quote:
|
Quote:
|
Cat ai dat pe ea?Poti sa dai un sait sau ceva date de unde ai luat-o?
|
Quote:
|
gata mi a venit si mie am montat o.. putin complicat dar s a descurcat persoana la care am fost sa mi o faca..
toba mea veche a iesit usor nu a fost nevoie s o taie sau ceva.. pe urma o prelungire cu o teava in toba sport.. fixata tot in tamburii aia si cam asta e.. se aude f frumos nu urla urat sau sa scoata zgomot mare sa fii oprit de politie :)) ca am inteles ca se intampla destul de des.. se aude asemanator ca in videoul de pe site de unde am cumparat o.. deci sunt f multumit pt pretu ei e super |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning