decat sa pui folie neagra pe capota mai bine fa toate geamurile cu folie neagra si adauga la parbriz si geamu spate cate o banda de folie gri de 20-25 cm... parerea mea
masina arata super . parca era si de vanzare?! eu zic mai bine sa iti umpli golu din capota si sa nu faci chestia cu folia pe umflatura (orice culoare ar fi nu da bine) . succes
atunci tre sa imi vopsesc si grila albastra.....Vreau sa umplu golu dar nush cat m-ar costa pt ca ash vrea sa si fac pleoapele din capota cand o sa ma apuc de asta...da a fost de vanzare dar nu o mai dau
sincer nici eo nu stiu unde si ma gandeam ca aceasi problema o sa o am si eu . laso asa negra ca da bina cu guriile din bara eventual vopseste prelungiriile daca nu le ai deja in culoarea masinii ( nu prea se vede in poza ) .
prelungire pe fatza mi-am loat sport dar nu am puso ink...vreau s ami le iau pe toate si dupaia sa le duc toate la vopsit.....nu ar da bine dak ash vopsi si grila albastra si prelungirea albastra??
mie sincer asa imi place grila neagra ... acuma depinde si cum arata prelungirea aia . mai bine o montezi ,faci niste poze si le modifici in photoshop si numa bine iti dai seama cum iti place . nu ii chestia ca nu da bine ca oricum ii schimba aspectul dar parca iese in evidenta mai mult