Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Opel tuning

Reply

Thread Tools
Old 17-02-08, 20:42   #121
Esperache
Daewoo Driver

Stage 5

Esperache's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DAEWOO]
Default Re: Opel Tuning : Opel Vectra turbo tuning - BUBU2 - lectie de tuning

Quote:
Originally Posted by cryissty View Post
pune niste poze recente pt cei care vor sa aiba o idee cum arata inainte de a veni la o vizionare
La exterior arata la fel ... am vazut-o pe Calea Victoriei acum vreo 3 saptamani insa intr-o postura nu tocmai ... racing, adica tracta pe cineva la stanga
Esperache is offline   Reply With Quote
Old 23-04-08, 16:39   #122
V.I.D.

Stage 4

V.I.D.'s Avatar

daca mai are cineva informatii actuale despre aceasta masina.....
V.I.D. is offline   Reply With Quote
Old 23-04-08, 17:27   #123
V.I.D.

Stage 4

V.I.D.'s Avatar

si pana la urma a cui este masina,a lui almarius sau a lui zexxe?!rog proprietarul sa revina cu o descriere de actualitate a masinii.si de ce in pozele din 2005 capacul motorului este cu rosu iar in pozele din 2008 este cu negru (normal din cate stiu eu un c20let este cu negru iar c20xe este cu rosu)?
Old 24-04-08, 07:19   #124
vladdaman

Stage 5

vladdaman's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PEUGEOT]

aia nu are nici o importanta...ceea ce conteaza e sa fie motorul acelasi...
vladdaman is offline   Reply With Quote
Old 24-04-08, 21:42   #125
NOScox

Stage 5

NOScox's Avatar

la fel ca si cu vectra VIT

l-am sunat pe posesorul vectrei si mi-a spus ca are acelasi motor, doar ca 4x4 nu este functional din cauza cutiei de transfer care este stricata si ca vrea ~7500 euro!
sc de oftopic.

si bubu una dintre top 10 vectre din tara!
Old 25-04-08, 14:34   #126
V.I.D.

Stage 4

V.I.D.'s Avatar

vladdaman,pt. cel care vrea sa cumpere masina conteaza cine este propietarul si da,ai dreptate ca este important ca motorul sa fie acelasi si bineinteles conteaza sa nu fie pe moarte.Daca dai aprox. 7000 euro pe ea si apoi sa mai bagi in ea cateva mii de euro numai in motor pe langa ce tre sa faci obligatoriu(distributie,consumabile,acte,batai de cap cu RAR pt folii,anvelope,stopuri,faruri etc) si sa te bucuri de ea doar vara viitoare, atunci ori esti gigi ori esti maniac rau.Oricum masina este super.Puternica si cum a iesit din fabrica dapoi.....,estetic este super(fara taranisme).Vorbesc din ce am vazut in poze si am citit despre ea.Nu am avut inca ocazia sa o vad in realitate,de aceea cer amanunte de actualitate de la cei care o cunosc. Am vorbit si eu la telefon cu propietarul cred,si intradevar , cutia de transfer e praf,mai freaca si rotile pe fata in aripi la viraj maxim, zice ca este acelasi motor....si altele.Astept, de la cei care au vazut masina in realitate si recent,alte pareri,amanunte...
Old 25-04-08, 14:57   #127
V.I.D.

Stage 4

V.I.D.'s Avatar

oricum la puterea de peste 300cp(360cp dupa cum se spune) nu s-a inventat cutie de transfer pt. opel care sa faca fata.Se fac in Anglia (reconditionate) ceva tbox-uri care zic ei rezista pana-n 300cp(dar nu garanteaza ca nu crapa la plecari de pe loc in forta si repetate) la 1500euro (cu adus si montat ajungi la aprox. 2000euro).In Germania m-am interesat: noi nu se mai fabrica iar cele second sunt pe la 300euro dar pe alea arunci banii pe geam.Sunt f. sensibile:crapa chiar si la mers cu presiuni diferite in anvelopele de pe spate (si asta la cele stock ).Pana la urma totusi,vladdaman,care a fost motivul principal pt. care nu ai cumparat masina,uleiul de la chiuloasa sau tractiunea FWD sau....?Daca tot ai pipait masina ca o persoana interesata pt. cumparare,te rog mai vino cu ceva amanunte despre ea, inclusiv estetic, electronica,audio,motor....
Old 25-04-08, 17:54   #128
V.I.D.

Stage 4

V.I.D.'s Avatar

am uitat sa spun ca sunt interesat de VIT,dar vreau sa-mi fac o parere inainte de a face 500 de km sa o vad si cel mai mult vreau sa aud pareri ale cunoscatorilor si ale celor care s-au interesat de aceasta masina si motivele pt. care au renuntat sa o cumpere.Totusi banii ceruti nu sunt putini pe o masina "adolescenta" (adica de 15 ani) oricare ar fi performantele (mai ales ca performantele pretinse sunt si cam greu de dovedit si de ce nu mai mult decat necesare adica n-ai ce sa faci cu 365cp fwd si la puterea asta nici nu o poti face 4x4). Si ma mai supara ca s-a facut reclama pt. vanzarea VIT-ului in ziua de azi cu niste date care au reprezentat masina acu 3 ani.Adica iti faci o socoteala ca-i ok ca are aia,ca are si aia,ca merita banii,ca poate mai lasa ceva.....si cand ajungi langa ea nu-i chiar asa(si sa mai si faci drum lung,sa te zbati sa faci rost de bani,sa-ti faci vise frumoase-ramai mult timp cu un gust amar).Nu zic ...tot ce am enumerat mai sus se poate face din nou(mai putin 4x4-le fiabil),dar chestiile astea implica alti bani si draci si timp pierdut prin ateliere.Spun asta pt. ca intre timp am vb.cu posesorul VIT-ului,a-2-a oara,la telefon si am aflat ca la partea de audio are un casetofon amarat,ca alarma este defecta......eeeeee suna f. bine prezentarea din prima pagina dar nu masina aia ii de vanzare!Oricum astept ceva vesti de la cunoscatori si de la cei care au vazut VIT-ul de curand, ca doar pt. asta m-am inscris si eu in aceasta comunitate-altfel se cumpara/vinde o masina,decat in targ inconjurat de samsari si mai ales o altfel de masina, ca un vectra normal am si eu de vreo 2 ani.Pe scurt: AJUTOR FRATILOR! si sa nu uit:Sarbatori fericite la toti!
Old 26-04-08, 00:44   #129
TURBOSS

Stage 5

TURBOSS's Avatar

vit-ul este al unui sportiv care nu prea mai are timp de masina, dar este dispus pt ca face un test/teste cu ea in ce fel vrei tu.daca vrei sa dai o fuga pana la napoca si inapoi nu se supara.
asta spune ca masina este cel putin ok.

iar cutie de transfer iti face rost "gratis", dar pretul ramane in cuie 7500 euro nediscutabil.oricum cel mai bn vb cu el personal ce si cum!?

masina aia a facut istorie si nu conteaza ca are 15 ani daca este bine intretinuta! poate sa aiba si 55 daca a fost intretinuta.

bmw 325=amanta mea
TURBOSS is offline   Reply With Quote
Old 26-04-08, 01:33   #130
V.I.D.

Stage 4

V.I.D.'s Avatar

in privinta cutiei de transfer nu-i asa simplu iar eu prefer o masina de 15 ani intretinuta si cu personalitate decat una mai noua dar stearsa,problema e ca la banii aia am niste pretentii si recunosc ca am si niste retineri, de aceea caut informatii cat mai reale si la subiect
Old 30-04-08, 00:24   #131
Esperache
Daewoo Driver

Stage 5

Esperache's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DAEWOO]
Thumbs up Re: Opel Tuning : Opel Vectra turbo tuning - BUBU2 - lectie de tuning

Quote:
Originally Posted by V.I.D. View Post
si pana la urma a cui este masina,a lui almarius sau a lui zexxe?!rog proprietarul sa revina cu o descriere de actualitate a masinii.si de ce in pozele din 2005 capacul motorului este cu rosu iar in pozele din 2008 este cu negru (normal din cate stiu eu un c20let este cu negru iar c20xe este cu rosu)?
Teoretic s-a folosit capac rosu pt. varianta de motor fabricata pana in 1994 iar din 1994 incoace s-a folosit cel negru; eu, din cate stiu, VIT-ul are varianta mai veche, dar daca i-a schimbat capacul nu inseamna ca i-a schimbat si motorul . Good luck !
Esperache is offline   Reply With Quote
Old 08-05-08, 10:12   #132
TSC-Us

Stage 5

TSC-Us's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Opel]
[VW]
[SUBARU]

masina a fost dusa pana la limita mecanica?
TSC-Us is offline   Reply With Quote
Old 20-05-08, 21:14   #133
V.I.D.

Stage 4

V.I.D.'s Avatar

Din pacate nu m-am putut incadra cu bugetul pt. VIT (masina este superba pt. mine),aveam banii dar am si alte planuri,dar din fericire sunt proaspat posesor de Opel Vectra 2000 Turbo 4x4 (functional si decuplabil din buton(4x4)) an 1993-cumparat tot din Bucuresti si aproape stock(mici modificari-gen intercooler marit)-la un pret mai pe puterile mele financiare.Deci VIT-ul este in continuare de vanzare si va spun eu:merita toti banii!
Old 12-06-08, 00:44   #134
sspeedx

Stage 1

sspeedx's Avatar

Salut la primul post pe toata lumea buna de aici La fel ca si VID si eu sunt interesat de VIT..... Poate cineva (din cei care au vazut-o) sa zica daca masina merita banii? Si mai ales daca a fost sau nu motorul schimbat (a verificat seria din carte cu seria de pe motor).sau a fost schimbat capacul numai pentru design?Multumesc!
sspeedx is offline   Reply With Quote
Old 12-06-08, 00:54   #135
NOScox

Stage 5

NOScox's Avatar

Quote:
Originally Posted by sspeedx View Post
Salut la primul post pe toata lumea buna de aici La fel ca si VID si eu sunt interesat de VIT..... Poate cineva (din cei care au vazut-o) sa zica daca masina merita banii? Si mai ales daca a fost sau nu motorul schimbat (a verificat seria din carte cu seria de pe motor).sau a fost schimbat capacul numai pentru design?Multumesc!
VIT-ul este cea mai rapida vectra A sin romania(dupa umila mea parere) o masina in care s-a bagat aprox 15.000 euro de un fan inrait, care nu mai are cutie de transfer functionabila la un pret mai mult decat rezonabil>7500 euro fix cu o cutie sh in stare buna, sau negociabil fara ea.

masina este functionabila, o fiara care a facut istorie pe strazile din bucuresti, la legale&ilegale...s.s.m.d. fiind dusa aproape la limita mecanica!

eu am familie si nu prea imi mai este gandul la o asa masina pt ca am una cu care imbin placutul cu utilul de ~210 cp, dar daca as avea 7500 care nu mi-ar trebuii as achizitiona-o in secunda 2

daca te intereseaza iti dau nr baiatului care o are(pe pm), te intelegi cu el cel mai bine, iar dupa un test(~365 cp) o sa fii mai mult decat fermecat!

ciao
NOScox is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -