in primul rand salutari, piticule bafta cu \"noul\" xxs sa`l faci sa \"moara\" lumea.
cu putin ajutor de la piticu` pot sa pun si eu o poza aici, un oltcit \"neumflat\" cum spun unii dar parerea mea simpatic.
sunt mai multe in plan, de lasat nu am cum sa o mai las pe fata, ca nu`mi mai da voie roata. sa pui si tu poze cu bmw`ul cand incepi sa-l faci ca sunt curios cum arata
sa incep si eu cum imi faceati mie ? aa. capota de evo.. e prea comuna. da-o jos si daca mergi 1 sapt cu ea prin cartier si peste tot nu prea gasesti alta masina cu capota d`asta. dar asa e.. e prea comuna.
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: sal
Quote:
Originally Posted by \"doarr4u17\"
sa incep si eu cum imi faceati mie ? aa. capota de evo.. e prea comuna. da-o jos si daca mergi 1 sapt cu ea prin cartier si peste tot nu prea gasesti alta masina cu capota d`asta. dar asa e.. e prea comuna.
da dar acest oltcit macar e terminat al tau era la stadiu underconstruction si asa a ramas un proiect abandonat sa vedem acea \"semnatura\" a ta daca se va realiza mai ales ca e fullllll tuning
ma treaba e ca e facut, de mine, comun, necomun cum o fi e al meu si ce e mai important sunt banii mei si zilele mele pierdute asa ca urat, frumos e al meu
Member of: [Moderators] [Extreme Racing] [PARTICIPANT CURSE] [FORD]
Re: sal
Quote:
Originally Posted by \"doarr4u17\"
capota aia comuna a lui a fost a mea...acu 2 ani ...si asa a luat-o de la mine...asa ca iar vorbesti ca sa te afii in treaba!ti-am spus \"mutu tace si le face\"...nu vrei tu sa asculti!....sau hai sa o pun altfel....cand aveam eu capota aia tu stii ce faceai in tzarana, nu?