Quote:
Originally Posted by tiolik
-am facut la un baiat care face stikere cadranele pe colant negru si cu cifrele decupate
-am montat ledurile
-am montat ace de cielo (apa si benzina)
-am pus led si la ac
cam astea au fost modificarile; durata lucrarii cam o luna (asta din cauza scolii)
PS va atentionez ca pe bord de oltcit de romania nu se vede bine apar anumite pete de lumina din cauza ceasurilor interioare care sunt mai mari ca cele de franta;
|
felicitari pentru munca depusa ...sunt cele mai reusite dar niste semne de intrebare tot ridica
- autocolant negru cu cfre decupate ... seara e ok ... sunt curios ziua ... nu cred ca se mai vad cifrele
- ace de cielo ... sunt curios cat de corect indica ..
- problema petelor de culoare se poate rezolva prin matuirea plasticului ... sau ceva hartie de calc pusa in spatele cadranului pentru dispersie
eu unul am mers tot pe refexie si nu pe iluminare din spate ... si am folosit leduri uv ... si cifele scrise cu marker uv ... problema e ca totusi ledurile alea nu au puterea sa activeze ca lumea markerul de pe cifre .. in schimb am constatat ca acele de la bordul franta ... expuse la lumina respectiva se vad super ok ... chiar seamana un pic cu iluminarea din spate ..asha ca am ramas la bordul asta