![]() |
Ceasuri de bord albe
salutare...am vazut pe site, dar nu mai stiu pe unde niste ceasuri de bord albe pentru oltcit...as dori si eu sa mi le fac albe, dar din pacate nu am necesarul...daca s-ar putea sa ataseze sau sa trimita pe mail cineva niste imagini cu ele, doar pentru a fi imprimate i-as fi foarte multumitor...stiu ca s-a mai vorbit dar deocamdata nu prea mai am timpul necesar pentru a lua toate posturile la rand...
[email protected] |
Re: ceasuri de bord albe
salut
ceasurile le poti face simplu....mergi cu cadranele originale de plastic negru mat la orice firma care lucreaza productie publicitara sau care pun colante pe masini si ei iti vor taia si cola un material pe care trebuie sa il duci tu si le spui ce anume si cum vrei sa arate.eu am facut asa si au iesit super iar de costat a costat 100 mii lei vechi. |
o sa ma interesez de ce zici tu ...dar nu stiu pe unde-as putea gasi ...poate poate voi avea noroc ;)
|
1 Attachment(s)
Sa caut sursele facute in corel si iti dau. Ramane sa le decupezi si sa le lipsti singur. Nu este greu. uite cum a iesit la mine
|
marfa rau, poti sa mi le dai si mie? :D Mersi! vb pe YM?
|
1 Attachment(s)
Hai ca le-am refacut. Luati CDR -urile de aci' si spor la treaba, astept sa vad ce ati lucrat.
|
3 Attachment(s)
sau alte modele :arrow:
|
va multumesc pentru ceasuri...o sa-mi bag si eu ochii sambata sa vad ce iese...poate iese ceva misto...cine stie ? :D
|
am luat si o sa ma apuc de munca, la oltcitu unui membru din club. :D poze soon. :D
|
singurele ceasuri care sunt cit mai reale sunt cele de la bodyspeed..ultimul model.conteaza sa fie si reale cit de cit.sper sa nu se supere nimeni pe mine..apreciez munca voastra indiferent de rezultate.
|
4 Attachment(s)
am uitat sa le pun mai sus si imi cer scuze pentru alt reply.
|
3 Attachment(s)
Un alt model....plus niste poze cu un bord facut. Nu sunt prea clare, dar o sa postez in curand alte poze :)
|
din ce ar trebui facute ca sa tina cat mai bine si sa nu se strice? autocolant peste cele vechi, sau? mersi
|
salutare...am imprimat niste ceasuri si trebuie sa le pun..dupa marimi se potrivesc...acum imi fac cu ochiul ultimele ...voi pune poze cu ce a iesit sambata seara...:D
|
NightClubRacer Nope. Printeaza-le si te duci frumos la plastifiat cu ele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning