am vb cu el , zice ca si le-a fcut pt el , acele sunt iluminate cu lumina UV iar apartul foto nu face poza la UV nici ochiul uman nu vede lumina uv vede doar acele reactive la lumina respectiva , iar in poza intra-devar nu se vad dar o sa il rog sa faca un filmulet sa vedeti ca si acele sunt iluminate ...
ledurile nu sunt cele de la brichete cum cred unii ( lol ) sunt leduri cu o intensitate luminoasa de 16000 mcd care se gasesc la firme epecializate gen
www.zexstar.ro ( poate stergi iara linku domnu bodyspeed de frica concurentei posibil , cum ai facut mai sus , daca te deranjeaza postul meu si persoana mea spune )
prietenul meu zice ca l-au costat ledurile 70 ron sunt 14 leduri iar modul de confectionare este cel cu plexiglass si cu cadranele imprimate pe hartie fotografica ...l-a dus pe undeva la 100 ron toata treba , dar munca a facut-o el !
o sa il mai intreb daca se razgandeste sa faca si pt lume !
o sa postez si filmuletul ( daca nu sare de c*r in sus iara domnul moderator bodyspeed ) ...care ( no ofence dar cand o sa termini tu bordul acela ...poate intram si noi in UE )
nu am nimic personal... dar nu se accepta si anume link-uri catre alte forum-uri si site-uri atata tot by bodyspeed