Ma....io am o SuperNova Clima.....sincer....loganul de 1.4 nu are ce sa ii faca....are cutia facuta ptr acceleratie..... adik e calculata si gandita ptr masa masinii ci nu ca la logan sau solenza care au cutii gandite ptr alte masini..daia are si cel mai mic consum dintre solenza logan si Supernova....daca vrei viteza mare de la o dacia iei solenza....aia are cel mai mare top speed...
De logan ce sa zic....cum au spus si multi altii...e o masina de familie....sa te duca de la A la B.....in siguranta..si ceva confort....
IN NICI UN CAZ NU A FOST GANDITA pentru demaraje....accelerari in forta(apropo...cel ce a deschis topicul...se referea la patinat roti in loc sau acceleratie prin demaraj

) sau mai stiu io ce performante demne masini puternice...
Stiu cum e sa vrei ca masina sa fuga tare.......treaba e ca si io ca oricare altii am o masina ieftina dar fiabila cu intretinere minima....si ca idiotu ii cer prea multe....sorry de off-topic
Una peste alta e Logan nu e cea mai buna masina de la dacia.....da in mod sigur e cea mai vanduta...lumea vrea siguranta si confort pe bani putini ceea ce ofera Loganul....cei ce si-au cumparat nu cred ca s-au gandit ca il iau doar ca sa ii dea in "gusa"