am si eu un logan... vreau sa imi vopsesc barile integral si in plus pe capota am luat o pietricica cred.. ca a sarit cam 1 mm patrat vopseaua. Am un prieten vopsitor si mi-a zis k imi face el tot decat sa imi cumpar vopseaua. Azi am fost cu ea la schimbu de ulei de 5000 Km si am intrebat si mi-au spus ca daca vopsesc in alta parte pierd garantia.. Voi ce parere aveti sau daca ati intampinat dificultati cu garantia daca ati vopsit barile?
in primu rand poti sa ii pui niste jante de magneziu,niste prelungiri daca bugetu nu prea este pt niste spoilere marfa,niste stopuri din targ gasesti,faruri angel,o toba ceva,
pai o sa incerc sa mai fac maine cateva poze... si o sa le pun dar va zic de pa acum masina e stock. Eu am o chestie de-a mea: " Daca ai bani ti-o faci unica, daca nu ai mai bine o lasi stock decat sa o faci sorcova prin lucrurile gen vitan... " parerea mea nu da-ti cu parul
Member of: [X-Team Racing Club] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
Re: pareri pls
Nu pierzi nimic,ca doar nu vopsesti peste tabla ci doar o bara de plastic...si daca iti zic ceva aia de la garantie din orasul tau,te duci si faci garantia in alt service autorizat dacia si gata ca nu toti fac figuri de genul asta cu garantia.
ba eu nu inteleg ce aduceti vorba de alte elemente de tuning cand omu a intrebat ceva in legatura de vopsea mai exact daca isi poate vopsii barile. nu vad rostu posturilor cu jante , pleoape etc..
Vezi mai intai daca poti sa scoti saritura de vopsea de pe capota cu polish. Si eu am avut si s-a dus, da am frecat la ea de am inebunit. In legatura cu barele, eu le voi vopsi personal cu plastofix si sprey, ai putea incerca si tu
fugi in targ sau la un magazin de vopsele ia plastofix til baga la spray e vreo 3 sute maxim dute cu codul de la vopsea ia si vopsea tot la spray tot vreo 3 sute acopera frumos cu scochi de hartie ce nu vrei sa vopsesti si apucate de treaba dar inainte daca nu le ai cu vopsitul exerseaza ceva miscari pe un carton