Dereck ai terminat masina??Pune si u poze cu ea.=))A stai ca am uitat ca tiai luat Mustang voiam sa scriu pe threadul tau dar nu il mai gasesc.Tin sa te anunt ca ai o imaginatie bogata
era o dacie berlina albastra din 2001 care avea intr-un timp jenti pe 17 era putin lasata masina si se vedea super frumos , asa ca bafta cu cele pe 18
uite cum arata cu jenti pe 16! deja pare monster truck...nu stiu cat de bine dau alea pe 17 si cum poti sa cobori masina cu jantele alea..in nici un caz din suspensii, poate cu praguri si spoilere...
Felicitarile mele ... a iesit foarte bine imi place f mult cum arata ... dar nu o sa se lege gborii de tine ca nu ai bari ??? ... inca odata f frumoasa si sa ai noroc de ea
uite cum arata cu jenti pe 16! deja pare monster truck...nu stiu cat de bine dau alea pe 17 si cum poti sa cobori masina cu jantele alea..in nici un caz din suspensii, poate cu praguri si spoilere...
e cumva masina baiatului care a avut un sport negru care l-a lovit un pietar ? masina cu evazeul ala pe spate zici ca e de offroad......
Felicitarile mele ... a iesit foarte bine imi place f mult cum arata ... dar nu o sa se lege gborii de tine ca nu ai bari ??? ... inca odata f frumoasa si sa ai noroc de ea