![]() |
cat mai multe pareri si idei...
Am o dacie din '72 tabla e foarte buna nu are rugina iar motorul merge bine de tot....am dat acest topic pt. as vrea sa incep sa o aranjezpt inceput la exterior si m-ar interesa din ce materiale as putea sa construiesc bari si praguri. care ar fi cele mai bune pt ca am cateva idei foarte bune si nu am idee din ce material as putea sa le confectionez, iar din comert nu vreau sa cumpar pt. ca toate barile si pragurile pe gasesti sunt comune si de aceea as vrea sa mi le confectionez.
astept parerile si ideile voastre. si mai am inca ceva cam cat m-ar costa sa pun 4 prezoane si sa schimb motorul cu unul de reno 5, 18 sau 19. va multumesc si ii salut pe toti baietii care incearca sa faca ceva din masina lor cu bun gust |
Re: cat mai multe pareri si idei...
Quote:
|
3 Attachment(s)
scuze, dar nu reusesc nici cum sa incarc pozele. oa sa incerc maine
|
cam asa vreau sa o aranjez pt ca am cautat poze cu dacii tunate si modele gordini mi s-au parut cele mai marfa....dar cam cat m-ar costa motorul si sa schimb pt 4 prezoane? vreau miste preturi dak se poate.....nu neaparat exacte asa informativ......mersi ca mi-ai raspuns la topic!
|
in aceeashi pozitzie sunt shi eu..4 prezoane, e posibil dar nu cu fuzeta d R18 deoarece are pivotu invers(nu recomand sa-l intorci_e totushi vb d sigurantza ta!!!!), cred k ar merge numai discul d R 18 cu tot d la dacie(etrier fuzeta..) nu sunt 100% sigur ..e ink in faza d proiect, cat despre spate: punte d fuego(p discuri) sau R 18. O alta solutzie pt fatza ar fii discuri d ford, dar e doar un zvon d care am auzit shi eu, nu am vazut realmente cum 'sta' shi c etrier se foloseste(ford sau dacie), a treia varianta e cu fuzeta,etrier, butuci, rulm d papuc(p 5 prezoane..le astupi shi dai din nou gaurile), discuri ventilate d supernova.
Cat despre spoilere itzi recomand d audi butoiash in fatza shi ceva custom pt praguri shi sp.spate. Dc stii p cineva care si-a pus motor d vw da-mi un semn k ma intereseaza(am cateva intrebari) ..bafta! |
variante: pe spate punte de r18, sau de fuego, are cele 4 prezoane dorite.
alta varianta, flanse, care te inseala la curbe, scad putere, ... etc, a treia varianta: alte gauri date in butuci. merge la sigur, deci, fara scandal, sau inteligente deosebite... |
ce cutie de viteze in 5 trepte merge pe motor de dacie 1310?...si cam cat costa un bord de nova?...poate stii cumva sau aflide la cineva...ma intereseaza foarte mult nu am pus intrebarea din curiozitate....iti multumesc anticipat!
|
vezi k sunt p forum puse poze cu dacii care au bord d ursuletz, care se potriveste chiar bine k dimensiuni, problema e la partea electrica....iti trebuie un electrician bun :P
|
Quote:
|
am auzit si eu de cele spuse mai sus dar cam cat ar costa???
<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>> https://img204.imageshack.us/img204/9...ledoors9id.gif |
nu imi place stilul asta ..
|
Quote:
|
da eu asa am de gand sa o fac pe a mea in maxim o luna este gata
|
Quote:
ai grija sa nu o dai in kitch...la 1300 cel mai bine se potriveste stilu gordini care scoate in evidentza exact linia de baza a masinii..care este intr-adevar frumoasa (parerea mea) bafta si tie la "tuningarit" si sa ne aratzi si noua niste poze cu rezultatul...care sper sa fie frumos..sa nu iti bati joc de saraca dacie cum au facut altii.. :( |
e 1310 din anul 2002eu nu vreau stilul gordini vreau sa ii pun spoilare mari fata spate praguri jenti de 18 si o las cat mai jos deci un fel de nfs da chair am nevoie de mult succes si bafta mersi si nu am de gand sa imi bat joc de ea o sa fac ceva sa isi rupa alti gatu uitandu-se dupa mine
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning