Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Dacia tuning

Reply

Thread Tools
Old 26-03-06, 17:11   #1
N3bun3L

Stage 3

Post cat mai multe pareri si idei...

Am o dacie din '72 tabla e foarte buna nu are rugina iar motorul merge bine de tot....am dat acest topic pt. as vrea sa incep sa o aranjezpt inceput la exterior si m-ar interesa din ce materiale as putea sa construiesc bari si praguri. care ar fi cele mai bune pt ca am cateva idei foarte bune si nu am idee din ce material as putea sa le confectionez, iar din comert nu vreau sa cumpar pt. ca toate barile si pragurile pe gasesti sunt comune si de aceea as vrea sa mi le confectionez.
astept parerile si ideile voastre.
si mai am inca ceva cam cat m-ar costa sa pun 4 prezoane si sa schimb motorul cu unul de reno 5, 18 sau 19. va multumesc si ii salut pe toti baietii care incearca sa faca ceva din masina lor cu bun gust
N3bun3L is offline   Reply With Quote
Old 26-03-06, 21:36   #2
axxro

Stage 5

axxro's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
Default Re: cat mai multe pareri si idei...

Quote:
Originally Posted by N3bun3L
Am o dacie din '72 tabla e foarte buna nu are rugina iar motorul merge bine de tot....am dat acest topic pt. as vrea sa incep sa o aranjezpt inceput la exterior si m-ar interesa din ce materiale as putea sa construiesc bari si praguri. care ar fi cele mai bune pt ca am cateva idei foarte bune si nu am idee din ce material as putea sa le confectionez, iar din comert nu vreau sa cumpar pt. ca toate barile si pragurile pe gasesti sunt comune si de aceea as vrea sa mi le confectionez.
astept parerile si ideile voastre.
si mai am inca ceva cam cat m-ar costa sa pun 4 prezoane si sa schimb motorul cu unul de reno 5, 18 sau 19. va multumesc si ii salut pe toti baietii care incearca sa faca ceva din masina lor cu bun gust
eu nu te sfatuiesc sa pui eleroane, spoilere si alte chestii de genu asta si mai ales ca este o dacie din anii '70 cel mai bine da sa o faci in stil gordini, adica fara bari, eventual aripile putin umflate si sa fie cat mai simpla, eventual daca poti sa o lasi si fara manere, cu 200 euro am auzit ca se rezolva (pt toate 4 usile) cauta aici la bazar. ca sa schimbi prinderea in 4 prezoane dute la un schrot si ia fuzeta si butucii de la Renault 18, se potrivesc fara nici o modificare.motor stiu ca se potriveste cel de R5 si de golf 2, mai mult nu te pot ajuta aici. uite aici niste poze de dacii in stil gordini (primele 2 sunt gordini original). daca totusi vrei spoilere ar fi bine sa le integrezi in caroserie (ceva in genu la ultimele 2 poze)
axxro is offline   Reply With Quote
Old 26-03-06, 22:03   #3
axxro

Stage 5

axxro's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

scuze, dar nu reusesc nici cum sa incarc pozele. oa sa incerc maine
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	img03.jpg
Views:	306
Size:	44.1 KB
ID:	79578   Click image for larger version

Name:	img02.jpg
Views:	313
Size:	48.7 KB
ID:	79579   Click image for larger version

Name:	dacia.jpg
Views:	483
Size:	28.7 KB
ID:	79580  

axxro is offline   Reply With Quote
Old 29-03-06, 13:06   #4
N3bun3L

Stage 3

cam asa vreau sa o aranjez pt ca am cautat poze cu dacii tunate si modele gordini mi s-au parut cele mai marfa....dar cam cat m-ar costa motorul si sa schimb pt 4 prezoane? vreau miste preturi dak se poate.....nu neaparat exacte asa informativ......mersi ca mi-ai raspuns la topic!
Old 31-03-06, 01:46   #5
dark_star

Stock

in aceeashi pozitzie sunt shi eu..4 prezoane, e posibil dar nu cu fuzeta d R18 deoarece are pivotu invers(nu recomand sa-l intorci_e totushi vb d sigurantza ta!!!!), cred k ar merge numai discul d R 18 cu tot d la dacie(etrier fuzeta..) nu sunt 100% sigur ..e ink in faza d proiect, cat despre spate: punte d fuego(p discuri) sau R 18. O alta solutzie pt fatza ar fii discuri d ford, dar e doar un zvon d care am auzit shi eu, nu am vazut realmente cum 'sta' shi c etrier se foloseste(ford sau dacie), a treia varianta e cu fuzeta,etrier, butuci, rulm d papuc(p 5 prezoane..le astupi shi dai din nou gaurile), discuri ventilate d supernova.
Cat despre spoilere itzi recomand d audi butoiash in fatza shi ceva custom pt praguri shi sp.spate.
Dc stii p cineva care si-a pus motor d vw da-mi un semn k ma intereseaza(am cateva intrebari) ..bafta!
dark_star is offline   Reply With Quote
Old 01-04-06, 18:39   #6
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]

variante: pe spate punte de r18, sau de fuego, are cele 4 prezoane dorite.

alta varianta, flanse, care te inseala la curbe, scad putere, ... etc,

a treia varianta: alte gauri date in butuci. merge la sigur, deci, fara scandal, sau inteligente deosebite...
cata_tm is offline   Reply With Quote
Old 02-04-06, 18:18   #7
N3bun3L

Stage 3

Thumbs up Re: cat mai multe pareri si idei...

ce cutie de viteze in 5 trepte merge pe motor de dacie 1310?...si cam cat costa un bord de nova?...poate stii cumva sau aflide la cineva...ma intereseaza foarte mult nu am pus intrebarea din curiozitate....iti multumesc anticipat!
Old 29-04-06, 21:17   #8
B-13-FFA

Stage 5

B-13-FFA's Avatar

Member of:
[VW]

vezi k sunt p forum puse poze cu dacii care au bord d ursuletz, care se potriveste chiar bine k dimensiuni, problema e la partea electrica....iti trebuie un electrician bun :P
Old 29-04-06, 22:08   #9
tha_nox

Stage 5

tha_nox's Avatar

Quote:
Originally Posted by axxro
scuze, dar nu reusesc nici cum sa incarc pozele. oa sa incerc maine
genu asta de dacii fac oamenii sa intoarca capu pe strada (scuzati cacofonia) deci daca ai bani de investit ai putea sa faci asa ceva..
tha_nox is offline   Reply With Quote
Old 03-05-06, 14:21   #10
Lukian_XXX
Virtual Tuner

Stage 5

Lukian_XXX's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

am auzit si eu de cele spuse mai sus dar cam cat ar costa???

<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Lukian_XXX is offline   Reply With Quote
Old 25-08-06, 15:50   #11
dereck

Stage 4

dereck's Avatar

nu imi place stilul asta ..
dereck is offline   Reply With Quote
Old 25-08-06, 17:13   #12
tha_nox

Stage 5

tha_nox's Avatar

Quote:
Originally Posted by dereck View Post
nu imi place stilul asta ..
preferi o dacie cu spoilere si praguri?
Old 25-08-06, 17:39   #13
dereck

Stage 4

dereck's Avatar

da eu asa am de gand sa o fac pe a mea in maxim o luna este gata
Old 26-08-06, 00:26   #14
tha_nox

Stage 5

tha_nox's Avatar

Quote:
Originally Posted by dereck View Post
da eu asa am de gand sa o fac pe a mea in maxim o luna este gata
din ce an e a ta? si ce model e? daca e 1300 nu arata prea bine spoilarita..
ai grija sa nu o dai in kitch...la 1300 cel mai bine se potriveste stilu gordini care scoate in evidentza exact linia de baza a masinii..care este intr-adevar frumoasa (parerea mea)

bafta si tie la "tuningarit" si sa ne aratzi si noua niste poze cu rezultatul...care sper sa fie frumos..sa nu iti bati joc de saraca dacie cum au facut altii..
Old 26-08-06, 06:59   #15
dereck

Stage 4

dereck's Avatar

e 1310 din anul 2002eu nu vreau stilul gordini vreau sa ii pun spoilare mari fata spate praguri jenti de 18 si o las cat mai jos deci un fel de nfs da chair am nevoie de mult succes si bafta mersi si nu am de gand sa imi bat joc de ea o sa fac ceva sa isi rupa alti gatu uitandu-se dupa mine
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -