Imi place cum arata si sunt sigur ca schimba cu mult aspectul masinii . Stopurile mi se par oribile si vulgar de mari ... Daca s-ar putea pune la 75 % din cat sunt ar fi super , dar asa , parca sunt exagerate . Deci , sa micsoreze stopurile si sa mareasca farurile !
In ceea ce ma priveste ar exista cateva probleme .
1. Cine le produce si ce calitate au ? ( adica primul strat este de sticla , de plastic sau din ce ? ) Se pot matui ???
2. Cat de legal este din punct de vedere RAR , pentru ca inca nu am auzit ca ati rezolvat problema .
3. Cum lumineaza noaptea ??? Va intreb pentru ca vad ca nu a existat nici o astfel de intrebare . Stiu cum lumineaza stock-ul si este destul de bun , dar astea cu angel eyes sunt pe o poztiei cu lupa iar pe celelalte normale , dar mi se par f mici pt o dispersie buna a luminii . Pana la urma nu le iei numai ca arata bine , ci pentru o eficienta mai buna .
4. Se pot adapta si la Solenza ? Sincer cred ca ar arata mult mai grav decat pe Logan daca se modifica putin si capota .
5. Pretul nu se discuta aici , pentru ca fiecare stie la ce bani se invarte . Sincer mie mi se pare mult , pentru ca de acea suma poti pune evacuare si admisie sport .
O alta idee pe care o am ... nu stiu de ce am eu impresia ca nu pentru Logan s-au facut , ci au fost luate de la alta marca si f putin modificate . Oare se poate pune le ele si Xenon ?