![]() |
Inca o premiera in Romania pe 4tuning: Angel Eyes pentru Logan
6 Attachment(s)
Inca o premiera absoluta in Romania pe 4tuning. Faruri angel eyes pentru logan, oferite de ADV auto power & technology, email [email protected]
In curand detalii legate de primele stocuri, data intrarii in tara, preturi. Noi avem la birou primele mostre si suntem incantati de acuratetea realizarii. ADV auto power & technology asorteaza setul de faruri Angel Eyes cu stopuri clare pe leduri. Farurile si stopurile vor putea fi vizionate live la 4TuningDAY |
Re: Inca o premiera in Romania pe 4tuning: Angel Eyes pentru Logan
Frumos frumos...asteptam poze cu ele montate pe o masina...noaptea;)
|
Numai cand le-am vazut in poze am ramas fara cuvinte!Deja incep sa-mi imaginez cum ar arata pe Golanu meu....Sper ca pretul sa nu-mi faca sa dispara orice vis frumos.
|
sunt superbe de frumoasse si cam cost poate mi le montez pe loganul meu :d deabia astept sa le vad montate sa vad cum stau
|
si scoru la ele ??? $$$$$ ??
|
bah sa`mi trag una ashtia au inebunit .. bah da ptr solenza de ce nu fac frate :)
|
marfa rau, da....putini o sa se incumete sa-si ia, dar snt super, mai ales k snt acelasi corp cu semnalizarea.
|
BV firmei pentru faruri .. sunt misto de tot.. asteptam poze si cu ele puse pe masina.
|
da frate sunt foarte frumoase si farurile si stopurile...si abia astept sa apara sa mi le pun si eu...
|
super bestiale .... nu am cuvinte ...
totusi .. abia astept sa le vad montete pe masina ... noaptea ... ;) si .. asa ... un pret aproximativ ? |
Quote:
|
frumos dabia astept sa le vad p un golan noaptea :D
|
eu sincer m-am plictisit sa vad la toti angel... cu toate ca arata bine... ar fi misto sa se puna si tehnologie led pe fatza :) curios la pret sunt
|
marfa ... incurand o sa apara logan-uri frumusele pe strazi ;)
SPOR LA TUNING :P |
cat costa?poate sa-mi spuna cineva,dak da sa intre pe id meu de mess:gaby_kenwood_ruf sa-mi zica si mie pls pls pls k sunt super marfa
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:28. |
- Copyright 2026 4Tuning