naspa...parerea mea...nush..nici capota nu pre imi place...am vazut ziele trecute la shaorma p langa floreasca un cielo alb...o avea in genu asteia...aia era tare...
naspa masina...urate semnalele alea puse in fatza...cele portocalii rotunde
capota si eleronu is singurele chestii klumea de pe masina ...restuu.....BLANA!...nu stiu ce o vrut sa scoata din masina aia da nu i-o iesit..aa ..si la tobe...fara numar
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [MERCEDES]
Re: Dacia Galbena...
Lasa capota fatza la fel si vopseste restu in culoare masini mai putzin sita de la masca pe care sa o faci o culoare mai deschisa (un argintiu ceva de genu ) mai bombeaza aripile spate si ar fi bine sa o mai cobori putzin si scapa de semnalizatoarele alea rotunde din fatza ca is oribile
Lasa capota fatza la fel si vopseste restu in culoare masini mai putzin sita de la masca pe care sa o faci o culoare mai deschisa (un argintiu ceva de genu ) mai bombeaza aripile spate si ar fi bine sa o mai cobori putzin si scapa de semnalizatoarele alea rotunde din fatza ca is oribile
spunea cineva mai sus.......vopseste toata masina in aceeasi culoare inafara de capota......iar eleronu e frumos dar nu prinde bine pe dacie.......si eu am vrut unul identic dar cand un prieten si-a cumparat unul pentru opel tigra,inainte sa-l monteze l-am pus de forma si m-am convins ca sta ca naiba.......cauta alt eleron ca ala nu merge pe orice masina.....pe o tigra,supra....etc.....adica masini cu linie sportiva din fabrica.....!!!!.......ar mai prinde bine si niste viniluri dar alese cu grija culoarea lor si forma.........!!!!!!