Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia Galbena... (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/24036-dacia-galbena.html)

vlad_VSV 23-09-06 23:30

Dacia Galbena...

3 Attachment(s)
ce parere aveti......de aceasta dacie...exceptand cele 4 tobe......:no::no:...erau destule si numai 2....:D:D

NightDevil 23-09-06 23:32

Re: Dacia Galbena...

inafara de capota e varza ...capota e dragutza zik eu ...

Gabriel_xenon 23-09-06 23:40

:sad: naspa...parerea mea...nush..nici capota nu pre imi place...am vazut ziele trecute la shaorma p langa floreasca un cielo alb...o avea in genu asteia...aia era tare...
naspa masina...urate semnalele alea puse in fatza...cele portocalii rotunde

Eugen_TL 23-09-06 23:52

daca tot a dat bani pe ceva ..dc nu a dat pe ceva klumea nu stiu .. nu la toate masinile le sta bine cum le tuneaza ei acasa in NFS :D treaba lui oricum

TufY 24-09-06 11:04

oribilaaa cap[ota e singura OK

BULLDOG 24-09-06 11:12

capota si eleronu is singurele chestii klumea de pe masina ...restuu.....BLANA!...nu stiu ce o vrut sa scoata din masina aia da nu i-o iesit..aa ..si la tobe...fara numar:D:D

DolusD 24-09-06 13:03

Lasa capota fatza la fel si vopseste restu in culoare masini mai putzin sita de la masca pe care sa o faci o culoare mai deschisa (un argintiu ceva de genu ) mai bombeaza aripile spate si ar fi bine sa o mai cobori putzin si scapa de semnalizatoarele alea rotunde din fatza ca is oribile

Bassu_SIV 24-09-06 13:51

pacat de capota fata ca restu e varza

Gabi 24-09-06 14:42

Capota e frumoasa, dar nu e pentru Dacia. Pe langa capota si vopsea nasoala, masina n-are linie (spoiler fata - praguri - spoiler spate).

Concluzie: nasol !

B-69-TAU 24-09-06 21:48

chiar nasola......
nimic din ceea ce a pus pe masina nu merge.....

vlad_VSV 24-09-06 21:52

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 563311)
Lasa capota fatza la fel si vopseste restu in culoare masini mai putzin sita de la masca pe care sa o faci o culoare mai deschisa (un argintiu ceva de genu ) mai bombeaza aripile spate si ar fi bine sa o mai cobori putzin si scapa de semnalizatoarele alea rotunde din fatza ca is oribile

:lol:...nu e a mea masina

axxro 25-09-06 20:41

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 563419)
Capota e frumoasa, dar nu e pentru Dacia. Pe langa capota si vopsea nasoala, masina n-are linie (spoiler fata - praguri - spoiler spate).

Concluzie: nasol !

cel mai bine ai zis legat de capota, eu as zice alta concluzie: KITSCH

Mustang 25-09-06 23:15

spoilere de plastic ... 700.000
capota ... 7.000.000
evacuarile ... 4.000.000

sa vezi un astfel de kitch ... NEPRETUIT !

danutSZY 26-09-06 14:16

spunea cineva mai sus.......vopseste toata masina in aceeasi culoare inafara de capota......iar eleronu e frumos dar nu prinde bine pe dacie.......si eu am vrut unul identic dar cand un prieten si-a cumparat unul pentru opel tigra,inainte sa-l monteze l-am pus de forma si m-am convins ca sta ca naiba.......cauta alt eleron ca ala nu merge pe orice masina.....pe o tigra,supra....etc.....adica masini cu linie sportiva din fabrica.....!!!!.......ar mai prinde bine si niste viniluri dar alese cu grija culoarea lor si forma.........!!!!!!

Dumy 26-09-06 21:21

Cumpar eu eleronul :D
Daca esti interesat sak vinzi dau eu banul pe el sau proprietarul daca iol vinde il cumpar eu

All times are GMT +2. The time now is 19:21.

- Copyright 2026 4Tuning