25-01-14, 13:23
|
|
 Stage 5
|
Re: Fericitul posesor al unui Eclipse GSX!
Foarte tare masina!!! Asteptam detaliile reconditionarii  Cum ruleaza masina? Bafta multa cu ea
|
|
|
27-01-14, 09:52
|
|
 Stage 5
|
Deci...de astazi masina va fi dezbrăcata de mecanica, motor si interior...tot subsolul va fi curatat, grunduit si vopsit...interiorul va fi curatat, mocheta e jalnica, dar sunt bucuros ca scaunele, banchetele, fetele de usi , precum si plasticaria sunt in stare foarte buna...masina va fi vopsita integral...toate piesele de mecanica vor fi sablate,intrucat acum au un strat urat de rugina pe ele...dupa revopsire, vor fi luate la mana toate piesele, schimbate cele din lista de mai sus si montate la loc...pentru motor am planuit inlocuirea tuturor furtunelor, spalarea interioara a acestuia, curatare turbo, ulei, filtre....
Nu vreau sa modific mare lucru la ea....214 cp imi sunt suficienți. ...va primi o evacuare noua cu o toba cu sunet moderat, set jante cu cauciucuri pe 18, xenon, cd player 2din, o folie drăguță pe geamuri, ...restul...mai vedem....deocamdată economisesc niste bani...o sa coste ceva toata treaba asta...
|
|
|
27-01-14, 15:00
|
|
 Stage 5
|
Aveti idee cum aflu codul de la cd player???
Infinity, cu 6 incinte, de fabrica...
|
|
|
03-02-14, 18:47
|
|
 Stage 5
|
Ok!
Deci nu mai intra nimeni pe aici...
starea masinii este urmatoarea:a fost dezbracata complet......s-a demontat tot de pe ea.....intra la curatat la subsol, antifonare si tot ce trebuie.....urmeaza vopsire integrala, compartiment motor, interior......apoi, urcam mecanica inapoi cu tot ce trebuie schimbat(foarte multe.....am ajuns la concluzia ca o masina stata este mai defecta decat una circulata)....per total, este un proiect care ma va sari usor de 10.000 lei....momentan sunt un pic tensionat, mai ales ca piesele ma vor costa ceva bani.....dar am speranta ca in primavara ma voi putea da cu o supermasina.....
|
|
|
03-02-14, 18:51
|
|
|
Fiat Driver
 Stage 5
Member of: [Fiat] [DACIA] [DAEWOO]
|
eu ma uit ! ai destul de treaba ,,sii pune si tu niste poze !!!
|
|
|
03-02-14, 21:11
|
|
Stage 3
Member of: [Nissan] [Mitsubishi]
|
Quote:
Originally Posted by johny_vip
Ok!
Deci nu mai intra nimeni pe aici...
starea masinii este urmatoarea:a fost dezbracata complet......s-a demontat tot de pe ea.....intra la curatat la subsol, antifonare si tot ce trebuie.....urmeaza vopsire integrala, compartiment motor, interior......apoi, urcam mecanica inapoi cu tot ce trebuie schimbat(foarte multe.....am ajuns la concluzia ca o masina stata este mai defecta decat una circulata)....per total, este un proiect care ma va sari usor de 10.000 lei....momentan sunt un pic tensionat, mai ales ca piesele ma vor costa ceva bani.....dar am speranta ca in primavara ma voi putea da cu o supermasina.....
|
la ce vrei tu sa faci cu masina,eu zic ca 10000 lei este destul de rezonabil,numai o vopsitorie buna te duce la 2000 euro,asa ca...este un cerc vicios-daca vrei MASINA te costa bani,daca vrei ce ai cumparat schimba ce este impetuos necesar si fa economie de bani .
oricum ,in general cand ai pretentii trebuie sa te gandesti la sume importante de bani,si daca te apuci sa verifici turbine,vibrochen,cuzineti etc vezi ca dai mult mai mult decat credeai.
Last edited by ocs82; 03-02-14 at 21:15.
|
|
|
04-02-14, 13:02
|
|
 Stage 5
|
Stiu ca ma va costa ceva...2000 de euro e exagerat pentru o vopsire....
In orice caz...azi am avut ceva noroc si am rezolvat o parte destul de costisitoare...jantele...am avut norocul si le-am gasit in brasov la d-l gabriel onofrei...sunt dotz tupac, pe 18, ca noi...pretul 300 euro...la o simpla cautare veti vedea ca sunt undeva la 5000 lei setul....ce sa zic...am avut bulan....
Intampin ceva dificultăți cu piesele de pe ebay...costuri foarte mari de transport si taxa....pentru piese de 1800 de dolari, diferența pana la 3200 sunt taxe....groaznic...
Sunt optimist oricum...am comandat si parbrizul. ..am inceput sa pun pe hartie ce cgeltuiesc...  ...
Ceva poze mai jos...
|
|
|
06-02-14, 21:04
|
|
Stage 3
Member of: [Nissan] [Mitsubishi]
|
Quote:
Stiu ca ma va costa ceva...2000 de euro e exagerat pentru o vopsire....
In orice caz...azi am avut ceva noroc si am rezolvat o parte destul de costisitoare...jantele...am avut norocul si le-am gasit in brasov la d-l gabriel onofrei...sunt dotz tupac, pe 18, ca noi...pretul 300 euro...la o simpla cautare veti vedea ca sunt undeva la 5000 lei setul....ce sa zic...am avut bulan....
Intampin ceva dificultăți cu piesele de pe ebay...costuri foarte mari de transport si taxa....pentru piese de 1800 de dolari, diferența pana la 3200 sunt taxe....groaznic...
Sunt optimist oricum...am comandat si parbrizul. ..am inceput sa pun pe hartie ce cgeltuiesc...  ...
Ceva poze mai jos...
|
zici ca e exagerat 2000 ? pai daca iei o vopsea premium dai pe ea cel putin 5-600(la 3 litri),plus mana de lucru se duce pe la 900-1000+altele ce mai intervin...iar despre preturi si taxe din america ,vezi ca este destula lume ce te poate ajuta sa obtii preturi mai mici,trebuie doar sa ceri putin ajutor si sigur il vei gasi.spor la treaba si sa ne vedem la vara cu eclipsurile mai multi
|
|
|
14-02-14, 08:29
|
|
 Stage 5
|
Gata comanda de piese...2000 de dolari
Mai am ceva maruntisuri dar le rezolv pe parcurs. ..am iesit foarte bine...am comandat pe ebay, se livrează la un prieten din michigan, iar mi le trimite in tara printr-o firma de romanasi din state care aduc colete cu vaporul, ca si ajutoare cu numai 2 dolari per kilogram...rentabil, nu?.. 
Caroseria a intrat la pregatit pentru vopsit, iar acum astept...intentionez ca in prima faza sa o aduc in starea ei normala de functionare stock iar pe urma mai vedem...
|
|
|
14-02-14, 13:44
|
|
 Stage 5
|
Bun...ce culoare va fi masina...?bafta cu proiectul
|
|
|
15-02-14, 12:31
|
|
 Stage 5
|
rosie.....  sau.......caramizie....vedeti mai jos...
|
|
|
17-02-14, 23:31
|
|
Stock
|
Fericitul posesor al unui Eclipse GSX!
Ti-ai luat o masina super, si e fain ca o readuci la viata, masina asta merita.... am si eu unu din prima generatie, tot 4x4 turbo...bafta in continuare, fara evenimente neplacute
|
|
|
18-02-14, 09:34
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by vergilius82
Ti-ai luat o masina super, si e fain ca o readuci la viata, masina asta merita.... am si eu unu din prima generatie, tot 4x4 turbo...bafta in continuare, fara evenimente neplacute
|
Mulțumesc!
Sunt in licitație zilele astea pentru un Bov Greddy type Rs...imi place cum se aude...in combinatie cu o evacuare cu sunet gen "invidia", va face o treaba buna....voi mai avea un hop cu inmatriculatul, dar sper ca va fi bine...am auzit 2 variante:
1.masina intra in rar, iar daca au mai fost si altele de tipul ei inmatriculate in tara sau in europa (probabil ca sa aiba ei fisa cu specificațiile tehnice), imi fac carte si tot ce trebuie. .
2.masina intra in rar, mai mult ca sigur va fi trimisa la bucuresti pentru testul dinam8c (5000lei), iar daca nu iese macar euro3 (mai mult ca sigur ca nu iese), nu o voi putea inmatricula...
Ceva pareri?
|
|
|
18-02-14, 10:05
|
|
Stock
|
Quote:
Mulțumesc!
Sunt in licitație zilele astea pentru un Bov Greddy type Rs...imi place cum se aude...in combinatie cu o evacuare cu sunet gen "invidia", va face o treaba buna....voi mai avea un hop cu inmatriculatul, dar sper ca va fi bine...am auzit 2 variante:
1.masina intra in rar, iar daca au mai fost si altele de tipul ei inmatriculate in tara sau in europa (probabil ca sa aiba ei fisa cu specificațiile tehnice), imi fac carte si tot ce trebuie. .
2.masina intra in rar, mai mult ca sigur va fi trimisa la bucuresti pentru testul dinam8c (5000lei), iar daca nu iese macar euro3 (mai mult ca sigur ca nu iese), nu o voi putea inmatricula...
Ceva pareri?
|
pai nu stiu multe despre inmatriculari, dar masina e euro2 sigur, si exista mai multe inmatriculate is europa, probabil nu va trebui sa faci testul dinamic dupa parerea mea, sau poate ca totusi deoarece are numere de state.....cel mai bine daca suni la RAR si intrebi, iti vor spune ce e de facut
|
|
|
10-03-14, 20:14
|
|
Stage 3
|
Sunt poseroru' unui eclipse acelasi model si iti pot spune in cunostiinta de cauza ca daca vrei sa ajungi cu ea unde vrei tu sa ajungi va trebui sa bagi mana adanc in buzunar. Numai inmatricularea dupa noua lege te costa cam 40 de mil si masina va fii non euro deoarce nu are precedent in baza de date rar...sau cel putin nu avea cand am inmatriculat-o eu. Sunt multe de spus pe tema tuningului si nu cred ca mi-ar ajunge un post sa imi exprim parerea legat de fiecare aspect. Asa arata masina dupa multe ore de munca si ceva bani bagati in ea.
|
|
|
|
|