Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > MITSUBISHI > Masina mea Mitsubishi

Reply

Thread Tools
Old 11-09-11, 17:48   #16
madicioco

Stage 5

madicioco's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Opel]
[Fiat]
[Nissan]
[Mitsubishi]
Default Re: eclipse gsx 4x4 1g

Quote:
Originally Posted by Ecsodus View Post
woau:O superbe jentile...cat ai dat pe ele?
m au costat 500 de euro in oferta acu vreo 2 ani
pana acum le am avut puse pe mazda
si apropo ca tot am trecut pe aici poze cu kitul de intercooler,gataaaaaaa a inceput distractia
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	!B9w8WFg!2k~$(KGrHqF,!mEEy+jC1N9+BM6t)r)U,w~~0_12.JPG
Views:	58
Size:	40.5 KB
ID:	2148864  

Last edited by madicioco; 11-09-11 at 17:51.
madicioco is offline   Reply With Quote
Old 22-09-11, 22:44   #17
madicioco

Stage 5

madicioco's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Opel]
[Fiat]
[Nissan]
[Mitsubishi]

poze din timpul montarii kitului de intercooler
traseul tubulaturii nu o sa ramana asa ,tre sa imi vina niste tuburi si coturi pt ca sa fac traseul mai scurt ca asta i prea lung
Attached Thumbnails

Name:	20092011319.jpg
Views:	65
Size:	1.49 MB
ID:	2161504   Click image for larger version

Name:	20092011321.jpg
Views:	59
Size:	1.37 MB
ID:	2161505   Click image for larger version

Name:	20092011323.jpg
Views:	77
Size:	1.43 MB
ID:	2161506  

Name:	21092011325.jpg
Views:	86
Size:	1.45 MB
ID:	2161507   Click image for larger version

Name:	21092011328.jpg
Views:	81
Size:	1.22 MB
ID:	2161508   Click image for larger version

Name:	21092011327.jpg
Views:	81
Size:	1.72 MB
ID:	2161509  

Last edited by madicioco; 22-09-11 at 22:48.
Old 23-09-11, 12:58   #18
dan_eclipse4g63t

Stage 5

dan_eclipse4g63t's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

Quote:
Originally Posted by madicioco View Post
poze din timpul montarii kitului de intercooler
traseul tubulaturii nu o sa ramana asa ,tre sa imi vina niste tuburi si coturi pt ca sa fac traseul mai scurt ca asta i prea lung
nu ai nevoie de alte coturi,pur si simplu monteaza iesirea de la turbina pana la intercooler pe langa roata staga fata,si vine direct in turbina.este si scurt si usor de montat.bafta
uite ceva de genu,cum vine la mine teava de jos.

PS.INCEARCA SA SCHIMBI POZITIA INTERCOOLERULUI,ESTE PUS INVERS,CONDUCTELE TREBUIESC IN JOS,SE POZITIONEAZA SI MAI BINE IN BARA.
Attached Thumbnails

Name:	Picture 229.jpg
Views:	95
Size:	995.2 KB
ID:	2161883  

Last edited by dan_eclipse4g63t; 23-09-11 at 13:00.
dan_eclipse4g63t is offline   Reply With Quote
Old 23-09-11, 22:19   #19
madicioco

Stage 5

madicioco's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Opel]
[Fiat]
[Nissan]
[Mitsubishi]

Quote:
Originally Posted by dan_eclipse4g63t View Post
nu ai nevoie de alte coturi,pur si simplu monteaza iesirea de la turbina pana la intercooler pe langa roata staga fata,si vine direct in turbina.este si scurt si usor de montat.bafta
uite ceva de genu,cum vine la mine teava de jos.

PS.INCEARCA SA SCHIMBI POZITIA INTERCOOLERULUI,ESTE PUS INVERS,CONDUCTELE TREBUIESC IN JOS,SE POZITIONEAZA SI MAI BINE IN BARA.
dap inteleg ce spui tu dar eu nu am turbo asa tre sa mi iau asa zisa Jpipe sau sa o fac eu(adica o teava in forma de J) ca sa pot face traseul mai scurt adica pe la roata din stanga
si radiatorul da stiu ca i pus invers pt ca sa pot trage tubulatura pe sub intercooler,daca il aveam invers nu mai imi dadea voie ,pt ca trebuia sa duc traseul pe deasupra intercoolerului si nu aveam loc de traversa de la bara,momentan cateva zile ramane asa pana imi fac jpipe ul
Old 24-09-11, 21:41   #20
dan_eclipse4g63t

Stage 5

Member of:
[Mitsubishi]

Quote:
dap inteleg ce spui tu dar eu nu am turbo asa tre sa mi iau asa zisa Jpipe sau sa o fac eu(adica o teava in forma de J) ca sa pot face traseul mai scurt adica pe la roata din stanga
si radiatorul da stiu ca i pus invers pt ca sa pot trage tubulatura pe sub intercooler,daca il aveam invers nu mai imi dadea voie ,pt ca trebuia sa duc traseul pe deasupra intercoolerului si nu aveam loc de traversa de la bara,momentan cateva zile ramane asa pana imi fac jpipe ul
BAFTA
Old 07-10-11, 21:22   #21
madicioco

Stage 5

madicioco's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Opel]
[Fiat]
[Nissan]
[Mitsubishi]

ce parere aveti de upgradurile de turbo ce se gasesc pe ebay sunt bune de ceva sau sa ma limitez la un 16 g original de evo 8
de exemplu astea
http://www.ebay.com/itm/JDM-SPORT-T3...ht_3360wt_1139

http://www.ebay.com/itm/OBX-GREEN-20...#ht_2568wt_952
Old 08-10-11, 02:02   #22
dan_eclipse4g63t

Stage 5

Member of:
[Mitsubishi]

Quote:
ce parere aveti de upgradurile de turbo ce se gasesc pe ebay sunt bune de ceva sau sa ma limitez la un 16 g original de evo 8
de exemplu astea

CA sa invarta turbinele alea trebuiesc mai multe modificari.asta daca vrei.daca nu,
mai bine o turbina originala pompa de benzina cu debit marit,un dsm link,eventual un calculator cu EPROM bost controler,un ceas afr,un egt,un ambreiaj bun cel putin stage2 EXEDY ar fii de pus.si nu in ultimul rand un MECANIC SI UNUL PE PARTEA ELECTRONICA FOARTE BUN.cu piesele astea ar trebuii sa scoti cam 280-300hp fara mari probleme.acum nu stiu cum stai cu motorul,ca sa poti da o presiune mai mare in turbina.doar cu acel traseu nu prea o sa ai o crestere mare.succes cu proiectul

Last edited by dan_eclipse4g63t; 08-10-11 at 02:14.
Old 08-10-11, 02:12   #23
dan_eclipse4g63t

Stage 5

Member of:
[Mitsubishi]

Quote:
de exemplu astea

CA sa invarta turbinele alea trebuiesc mai multe modificari.asta daca vrei.daca nu,
mai bine o turbina originala si pompa de benzina,un dsm link,eventual un calculator cu EPROM bost controler,un ceas afr,un egt,un ambreiaj bun cel putin stage2 EXEDY ar fii de pus.si nu in ultimul rand un MECANIC SI UNUL PE PARTEA ELECTRONICA FOARTE BUN.cu piesele astea ar trebuii sa scoti cam 280-300hp fara mari probleme.acum nu stiu cum stai cu motorul,ca sa poti da o presiune mai mare in turbina.doar cu acel traseu nu prea o sa ai o crestere mare.succes cu proiectul
Old 08-10-11, 02:26   #24
madicioco

Stage 5

madicioco's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Opel]
[Fiat]
[Nissan]
[Mitsubishi]

Quote:
mai bine o turbina originala si pompa de benzina,un dsm link,eventual un calculator cu EPROM bost controler,un ceas afr,un egt,un ambreiaj bun cel putin stage2 EXEDY ar fii de pus.si nu in ultimul rand un MECANIC SI UNUL PE PARTEA ELECTRONICA FOARTE BUN.cu piesele astea ar trebuii sa scoti cam 280-300hp fara mari probleme.acum nu stiu cum stai cu motorul,ca sa poti da o presiune mai mare in turbina.doar cu acel traseu nu prea o sa ai o crestere mare.succes cu proiectul
eu am intrebat pt ca al lui turbo original mai de curand l-am crapat si cum tot trebuie sa l schimb ma m gandit sa iau ceva mai mare si de asta intreb,multi de pe aici imi spun sa nu iau nici un turbo de pe ebay pt ca toate sunt facaturi ,la fel am gasit si un turbo de evo 8 original 16g cu galeriile de evacuare si de asta nu prea stiu ce sa fac,de asta asteptam si inca astept parerea celor mai invatati mai am la fel injectoare de evo de 560 cc care astpet sa le pun si pompa de benzina walbro255 care tre sa vina ,incetu cu incetul invatam alfabetu sti cum se zice,motorul nici nu a ajuns la 100 de mii de km ce sa zic merge destul de bine
ps . traseul nu l mai am asa lung l am schimbat de ceva timp
Old 08-10-11, 19:40   #25
dan_eclipse4g63t

Stage 5

Member of:
[Mitsubishi]

Quote:
eu am intrebat pt ca al lui turbo original mai de curand l-am crapat si cum tot trebuie sa l schimb ma m gandit sa iau ceva mai mare si de asta intreb,multi de pe aici imi spun sa nu iau nici un turbo de pe ebay pt ca toate sunt facaturi ,la fel am gasit si un turbo de evo 8 original 16g cu galeriile de evacuare si de asta nu prea stiu ce sa fac,de asta asteptam si inca astept parerea celor mai invatati mai am la fel injectoare de evo de 560 cc care astpet sa le pun si pompa de benzina walbro255 care tre sa vina ,incetu cu incetul invatam alfabetu sti cum se zice,motorul nici nu a ajuns la 100 de mii de km ce sa zic merge destul de bine
ps . traseul nu l mai am asa lung l am schimbat de ceva timp
bun asa,evo 8 are galeria si turbo invers,la injectoarele alea mari deja nu mai face fata calc original,treci pe altceva,ca trebuie setat debitul de benzina
.mai trbuie si un rgulator de presiune de benzina,

cu farurile te pot ajuta eu.280 $ plus cam 50 $transportul.
ceva de genu
spor la treaba ca ai de unde
Attached Thumbnails

Name:	02-AZ-ME92-C.jpg
Views:	61
Size:	12.0 KB
ID:	2179070  
Old 09-10-11, 17:03   #26
madicioco

Stage 5

madicioco's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Opel]
[Fiat]
[Nissan]
[Mitsubishi]

Quote:
bun asa,evo 8 are galeria si turbo invers,la injectoarele alea mari deja nu mai face fata calc original,treci pe altceva,ca trebuie setat debitul de benzina
.mai trbuie si un rgulator de presiune de benzina,

cu farurile te pot ajuta eu.280 $ plus cam 50 $transportul.
ceva de genu
spor la treaba ca ai de unde
dap asa i dane ai dreptate sunt invers si nu se pot pune ,ma gandeam ca e la fel dar nu ,pana la evo 3 mi se pare ca sunt motoarele puse la fel ca la eclipse dupa sunt puse invers
deci sa cumpar sau nu de pe ebay turbo,la fel am mai gasit de la OBX ,stiam ca nu i chiar asa slaba marca asta
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OBX-G...#ht_2568wt_939
cu farurile mai astept putin mai la urma acum alte pandali
Old 09-10-11, 17:29   #27
dan_eclipse4g63t

Stage 5

Member of:
[Mitsubishi]

Quote:
dap asa i dane ai dreptate sunt invers si nu se pot pune ,ma gandeam ca e la fel dar nu ,pana la evo 3 mi se pare ca sunt motoarele puse la fel ca la eclipse dupa sunt puse invers
deci sa cumpar sau nu de pe ebay turbo,la fel am mai gasit de la OBX ,stiam ca nu i chiar asa slaba marca asta
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OBX-G...#ht_2568wt_939
cu farurile mai astept putin mai la urma acum alte pandali
Pare OK.dar cred ca iti trebuie si serpi,pentru ea plus evacuare mai mare pentru o circulatie a gazelor mai repede. ar fii bun si un regulator de presiune de benzina,plus un boost controler.asta daca vrei sa fie cat mai complecta modificarea daca tot pui un turbo mai mare.
Old 09-10-11, 17:36   #28
madicioco

Stage 5

madicioco's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Opel]
[Fiat]
[Nissan]
[Mitsubishi]

Quote:
Pare OK.dar cred ca iti trebuie si serpi,pentru ea plus evacuare mai mare pentru o circulatie a gazelor mai repede. ar fii bun si un regulator de presiune de benzina,plus un boost controler.asta daca vrei sa fie cat mai complecta modificarea daca tot pui un turbo mai mare.
or sa vina toate dar incet incet pt ca mai sunt si alte prioritati ,deocamdata merg pe burta ca i apa mica ,daca castig la loto mi le iau pe toate o data ,asa mai rup dintr o parte de un turbo ,mai din alta niste serpi si incet le adun
deci ar promite ceva turbo asta nu??
Old 11-10-11, 10:27   #29
dan_eclipse4g63t

Stage 5

Member of:
[Mitsubishi]

Quote:
or sa vina toate dar incet incet pt ca mai sunt si alte prioritati ,deocamdata merg pe burta ca i apa mica ,daca castig la loto mi le iau pe toate o data ,asa mai rup dintr o parte de un turbo ,mai din alta niste serpi si incet le adun
deci ar promite ceva turbo asta nu??
da,da fara probleme,numai ca,ti-am scris si mai sus,nu poti sa mergi cu ea si sa o setezi fara celelalte piese din pacate,este ca un LEGO,se leaga una de alta.asta daca vrei sa nu ai probleme si sa fie si fiabila cat de cat.
SI INCA CEVA FOARTE IMPORTANT,TI-AM MAI ZIS.INCEARCA SA ELIMINI BALANSIERII,ESTE UN LUCRU FFF IMPORTANT.SI DE SIGURANTA A MOTORULUI ,FIABILITATE,PRESIUNE ULEI MAI BUNA.TU DECIZI.Numai bine
Old 11-10-11, 11:13   #30
madicioco

Stage 5

madicioco's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Opel]
[Fiat]
[Nissan]
[Mitsubishi]