Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > MITSUBISHI > Masina mea Mitsubishi

Reply

Thread Tools
Old 14-08-09, 04:54   #31
baluba

Stage 3

baluba's Avatar

Default Re: masina mea Mitsubishi evo IX

EU AM BAGAT 1 500 DE EURO IN MASINA SI AM DOAR UN SOFT EVACUAREA SI ADMISIE SI TE VAD FOARTE BINE..........CHIAR FOARTE BINE....TU AI BAGAT 30 DE MII DE EURO DAR NU STIU IN CE..TU IN ULTIMI 2 ANI CE VICTIME AI AVUT???......EU DEJA AM UN PALMARES BOGAT CU MASINI PROASTE SAU BUNE CUM VREI TU SA LE EI....TU CE PALMARES AI?????VAD CA O DAI IN RAUTATI DUCULE.....TE CREDEAM ALTFEL DE BAIAT...DAR VAD CA M-AM INSELAT...//
Old 14-08-09, 04:56   #32
cRbL

Stage 5

cRbL's Avatar

Member of:
[Moderators]
[FOTO]
[4Tuning International]

1. te rugam, nu mai scrie cu caps.
2. nu ar fi mai simplu sa va dati o "intalnire"?
cRbL is offline   Reply With Quote
Old 14-08-09, 05:20   #33
baluba

Stage 3

baluba's Avatar

EU I-AM RASP ATAT ..AM VB SI I-AM ZIS SI IN FATA CA MI SE PAREA ABERANT SA-L BAT EU LA CATI BANI A BAGAT IN MASINA...EU NU MAI VREAU DISCUTI IN LEGATURA CU DUCU MA BATUT BRAVO LUI 1 MASINA 2 3 4 BRAVO LUI ESTE MAI BUN
baluba is offline   Reply With Quote
Old 14-08-09, 11:36   #34
Raz

Vicepresedinte Anonymous MotorSport

Stage 3

Raz's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
Originally Posted by ducu View Post
Mama ce victime tari ai... ma dai si pe mine o tura cu masina??
Copilu`... fara suparare, imi plac estimarile tale, de citzi cai crezi ca mai ai nevoie sa citesti ce-mi scrie pe luneta? ...zice victima

PS. Lasind gluma la o parte ... daca tu ai 400cp si 11,5/400m... cit estimezi ca as avea?

Ducule..... sincer nu inteleg ironia..... Pe 12.08.2009 tu inca te numarai printre masinile pe care Baluba le-a avut in spate pe 402m (chiar daca nu era setata cum trebuie a ta, ai acceptat sa te dai) iar estimarile de putere nu au fost facute de Baluba, masina a fost pusa pe un stand Chassis Dynamometers si testata de niste profesionisti.
https://img258.imageshack.us/i/25072009566.jpg/

Eu zic ca frumos ar fi sa lasam deoparte "ambitiile prostesti" iar in schimb putem lasa fairplay-ul sa ne caracterizeze.
Noi oricum te respectam si suntem constienti ca la ora actuala munca, efortul , banii investiti si-au spus cuvantul ( 3 masini, 3 sate, chiar nu mai conteaza.... oricum mult in fata... FELICITARI).
Sper sa revenim la ganduri mai bune......

Last edited by Raz; 14-08-09 at 11:41.
Raz is offline   Reply With Quote
Old 14-08-09, 13:26   #35
ducu

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 4

ducu's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]

Victimele pe care le-am strins de-a lungul timpului ar pute fi scrise pe 3 pagini dar nu despre asta e vorba!!! Ma vezi insiruindu-le?? Te rog nu intra in detalii ...ca daca te uiti la virsta iti poti da seama ca noi alergam cu masinile cind tu le vedeai la tv.
Oricum...In momentul in care ne-am dat prima oara... (cind masina mea, avea o problema...dar repet irelevant), ai fost de 2 ori din 4 cu o capota in fata... si ai facut mare tam tam!! Regula "inch or a mile"...
Acum cind masinile nu au nici o legatura... tu tot in aceasi zona le plasezi???
Raz ...caracter!!! Despre asta vorbesc.
Baluba ... daca vrei performanta o sa vezi ca banii care i-ai bagat pina acum sunt fix kk, si ca fara sa mai bagi multi bani nu vei putea face diferenta!!
Si ar mai fi un lucru , baluba,... nu te mai baga in alte jocuri de culise, ca nu cred ca ai de ce...
end of discussion
Old 16-08-09, 12:45   #36
kickass

Stage 5

kickass's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by baluba View Post
IN PRIMUL RAND AM PLECAT DIN 4000 DE TURE.SI IMI CADEA IN 2800 IMI ERA DE TRANSIMISIE..
aici ce s'a intamplat?
https://www.youtube.com/watch?v=0PAcd...e=channel_page
kickass is offline   Reply With Quote
Old 17-08-09, 03:28   #37
baluba

Stage 3

baluba's Avatar

Ce sa intamplat????dar vad ca va roade....cred ca nu dormiti cu noptile....ce sa ii mai zic lu Baluba...ce filme sa mai gasesc cu Baluba....Imi place ca va roade invidia...asta inseamna ca sunt o persoana importanta.....;d;d;d
Old 17-08-09, 10:30   #38
kickass

Stage 5

kickass's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Honda]

cum sa fiu invidios pe cineva care se bate cu pumnii in piept ca masina lui e foarte tare si merge 11.4s - 11.5s si cand da de o cronometrare ca la carte... surpriza.. 13.00s
si atunci nu stim ce scuze sa mai gasim..
Old 17-08-09, 12:40   #39
Corse

Stage 5

Corse's Avatar

Member of:
[RR]
[Honda]

am urmarit toate discutiile acestea in legatura cu timpii sau ducu vs baluba. nu ma bag pentru ca nu e treaba mea, doar stiu ca nu asa se face o masurare a timpului pe 400 m

https://www.youtube.com/watch?v=U2AR5zL_voI

unde masina nu intampina rezistenta aerului si trebuie sa-si propulseze propia masa pe distanta celor 400m, nu doar sa invarta 4 role.

hsnracing.blogspot.com
Corse is offline   Reply With Quote
Old 17-08-09, 13:23   #40
Paul RR
Banned

Stage 5

Member of:
[Honda]

Quote:
Ce sa intamplat????dar vad ca va roade....cred ca nu dormiti cu noptile....ce sa ii mai zic lu Baluba...ce filme sa mai gasesc cu Baluba....Imi place ca va roade invidia...asta inseamna ca sunt o persoana importanta.....;d;d;d
Ni se pare noua sau eviti raspunsul ?
Daca nu ati fi facut atata reclama pe net si ati fi lasat faptele sa vorbeasca, nu ar fi avut nimeni treaba, dar cu atatea laude si un timp REAL slab pentru pretentiile emise, nu te mira ca se ia lumea de tine. Faptul ca minti ca plecai slab cand pe filmare se vede altceva iarasi se intoarce impotriva ta.
Jeff merge 11.4-11.5 acuma, si nu cred ca incape comparatie intre masini. Da-te cu el ca sa intelegi ce e un 11.5.
Paul RR is offline   Reply With Quote
Old 17-08-09, 19:50   #41
baluba

Stage 3

baluba's Avatar

nu vreau sa mai comentez.....eu zic ca la ce bani am investit in masina cred ca merge destul de tare pt investia de 1 500 de euro,.....ok nu mai am chef sa ma mai cert pe forumuri ....este ca voi aveti dreptate scot 25 s pe 400m..este bine?????cred ca ma bate si o Dacie,,,sunteti multumiti???........;d;d;d va simtiti mai bine?????puteti dormi mai bine????
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	blb2.jpg
Views:	247
Size:	2.31 MB
ID:	1048715   Click image for larger version

Name:	blb4.jpg
Views:	231
Size:	2.09 MB
ID:	1048716  

Last edited by baluba; 17-08-09 at 19:56.
Old 17-08-09, 20:45   #42
kickass

Stage 5

kickass's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Honda]

Quote:
nu vreau sa mai comentez.....eu zic ca la ce bani am investit in masina cred ca merge destul de tare pt investia de 1 500 de euro,.....ok nu mai am chef sa ma mai cert pe forumuri ....este ca voi aveti dreptate scot 25 s pe 400m..este bine?????cred ca ma bate si o Dacie,,,sunteti multumiti???........;d;d;d va simtiti mai bine?????puteti dormi mai bine????
bai dar in fiecare post trebuie sa spui ca ai bagat DOAR1500EURO?? suferi de ceva? nu poti sa dormi noaptea daca nu ne spui ca ai bagat DOAR 1500EURO?
sa intaleg ca acum nu mai e problema la plecare... acuma e ca ai bagat DOAR 1500EURO!
ma distrezi!
sti... umbla o vorba prin batrani... cica "daca taceai filozof ramaneai"
Old 17-08-09, 21:46   #43
baluba

Stage 3

baluba's Avatar

marfa...decat reamintesc;d;d;d;d;....IGNOR...NU AM CU CINE VORBI..;D;D
Old 18-08-09, 01:54   #44
Bolt

Stage 5

Bolt's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

draguta masina imi place ft mult cum se aude cu noua evacuare ..am si eu o intrebare asa de curiozitate tu chiar ai 21 ani ?
Bolt is offline   Reply With Quote
Old 18-08-09, 15:52   #45
MauS

Stage 5

MauS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Mitsubishi]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
Originally Posted by Corse View Post
am urmarit toate discutiile acestea in legatura cu timpii sau ducu vs baluba. nu ma bag pentru ca nu e treaba mea, doar stiu ca nu asa se face o masurare a timpului pe 400 m

https://www.youtube.com/watch?v=U2AR5zL_voI

unde masina nu intampina rezistenta aerului si trebuie sa-si propulseze propia masa pe distanta celor 400m, nu doar sa invarta 4 role.
Ala-i ALS nu launch control. Frumos filmulet. In legatura cu rezistenta aerului ai dreptate insa masina lui Catalin chiar merge foarte bine pentru modificarile pe care le are.
MauS is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -