Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > HONDA - ACURA > Masina mea Honda - Acura

Reply

Thread Tools
Old 27-12-07, 04:56   #46
Sebastian.C

Stage 5

Sebastian.C's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
Default Re: O noua japoneza in famile

Quote:
Originally Posted by giany_TM View Post
Masina nu se mai afla la noi din mai multe motive ,si in legatura cu nr de tol nu spui deloc corect atita timp cit masina are tuf iti iei numere tol fara a trebui sa fie si masina de fata .
Actele masini si ale noului proprietar fiind necesare
.Si inca ceva pretul preludeului a fost 5300e.
In fine.... Nu vreau sa ma cert cu tine...dar daca ar fi cum zici tu s-ar plimba toti cu nr de tzol.... Si-ar lua in fiecare luna altele. Sau cel putin nu cred ca iti convine sa dai 150 de euro lunar numai pt numere. Si...cam scump....astia vroiau sa o dea aici cu 4000.....
Sebastian.C is offline   Reply With Quote
Old 27-12-07, 12:20   #47
Paul RR
Banned

Stage 5

Member of:
[Honda]

Quote:
atita timp cit masina are tuf iti iei numere tol fara a trebui sa fie si masina de fata .
Asta cred ca e valabil numai daca masina are tuv-ul facut mai recent decat 6 luni.
Paul RR is offline   Reply With Quote
Old 27-12-07, 12:45   #48
ADDOstreet_racer

Stage 5

ADDOstreet_racer's Avatar

Quote:
Originally Posted by ADDOstreet_racer View Post
nu vinzi niciuna ..as fii interesat ..multumesc ...
apropo am uitat sa mentionez ..la machete ma refeream ...........
ADDOstreet_racer is offline   Reply With Quote
Old 27-12-07, 23:14   #49
laurentiu_tim

Stage 5

laurentiu_tim's Avatar

Member of:
[SKODA]

Quote:
Masina nu se mai afla la noi din mai multe motive ,si in legatura cu nr de tol nu spui deloc corect atita timp cit masina are tuf iti iei numere tol fara a trebui sa fie si masina de fata .
Actele masini si ale noului proprietar fiind necesare
.Si inca ceva pretul preludeului a fost 5300e.

mama ce scor ai dat pt o masina care totusi nui inmatriculata in RO
laurentiu_tim is offline   Reply With Quote
Old 28-12-07, 04:04   #50
maria_ioanaglx

Stage 1

maria_ioanaglx's Avatar

Da intradevar pretul parea mare dar justifica elementele de pe masina daca stai sa socotesti o suspensie KW reglabila pe inaltime si duritate care face cam 1600 euroi sistem audio cu dvd evacuarea din fata pina in spate inox ,serpisori admisia intake coldaer filtru sport ,cip volan jante OZ racing 17 anvelope noi si alte chestii toate cu omologari de tuf pe hirtii nu cred ca ar mai fi asa scumpa asta in contextul luata o masina identica dar stoc si pune tot pe ia din ro si mai pune si manopera sa vezi unde ajungi ?nu?dar nu de asta am renuntat la masina altele au fost motivele , mam aruncat la ea la prima vedere si la prima inpresie si nu am tinut cont si de altceva ..... Mie de fapt imi place mult mai mult CIVICUL SINCER febletea mea dar na se mai intimpla sa mai si gresesti , acum ma pregatesc sufleteste si financiar pentru TIP R s-au s2000 numa ca tre sa ma mai consult si eu sa nu mai iau decizii gresite ,din cite stiu ,citit si auzit de la posesori tip r ul consuma mult prea mult sa o folosesti zilnic multi km atit doar consumul ma sokeaza in rest am mers cu el si e super s 2000 e atit de inghesuit ca prietenul meu normal ca iar rupe putin si el caucioacele dar nu prea incape in el asa ca mai vad .cu supra nu prea mai am sperante ne gasind una care sa imi si placa fara volan pe dreapta si la banii care as fi dispusa sa ii dau pe ea asa ca mai studiez dar mie foarte greu sa iau decizii
maria_ioanaglx is offline   Reply With Quote
Old 28-12-07, 08:21   #51
Nicknamed_13

Stage 5

Nicknamed_13's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]

Pare ciudat modul tau de a calcula. Si la bani/valoare si la ce masina sa iti iei.

In primul rand oricand ai o masina stock si te apuci sa faci modificari vei pierde bani. 90% din cazuri asa se intampla. Poate numai daca faci tu toata manopera si cumperi piese direct de la fabricant. Daca mergi la atelier si la magazinele mari vei pierde bani cu galeata. Lucrul asta nu il realizeaza multi decat dupa ce vand masina.

Cat despre masina pe care vrei sa o iei..... Daca te refereai la Civic EP3 Type-R ca ar consuma mult iti spun ca ea consuma mult fata de cum consuma civicul pe care il ai si cu care te-ai obisnuit. EP3 este masina de performanta si consumul este foarte bun pt categoria ei si nu consuma chiar asa de mult. Motivul pt care pare ca ar consuma mult daca este condusa zilnic este din cauza faptului ca se cam baga piciorul in ea oriunde ar fi, oras sau in afara.

Tu cauti masina de zi cu zi sau masina performanta? S2000 si Toyota Supra nu sunt practice. S2000 este mic si Supra este un vapor care consuma in draci. Si ai considerat Supra care are consum imens dar ti se pare ca CTR consuma cam mult? Nu prea are sens. Deci ar trebui sa te hotarasti ce vrei de la masina si ce preferinte ai. Pune frumos totul pe o lista si dupa ce ai toate asteptarile pe ea gandeste-te la masini si din 20 de masini te duci si vezi din ele, ajungi la ultimile 5 si din alea iei o decizie. Si dupa aceea cauti numai masina aia.

"Let's try it again from a roll"

Honda Prelude H22A JDM Spec
https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura/56205-93-prelude-type-jdm-2-2i-vtec-h22a.html
Nicknamed_13 is offline   Reply With Quote
Old 28-12-07, 15:42   #52
laurentiu_tim

Stage 5

laurentiu_tim's Avatar

Member of:
[SKODA]

are paul de vanzare Type -r daca te intereseaza
laurentiu_tim is offline   Reply With Quote
Old 28-12-07, 17:47   #53
maria_ioanaglx

Stage 1

maria_ioanaglx's Avatar

Mai nu mai inteles deloc.
Imi place civic type-r cum trage imi place si cum arata dar un s2000 are tractiune spate mai multi cp si la consum tot pe acolo sta insa unul e prea mic 2 locuri celalalt consuma mult amindoua avind aproximativ acelasi pret aici e dilema
.
Daca as mai avea o masina de zi cu zi adica o masina de familie nu as ezita la s 2000 dar asa nu prea merge civicul poti sa il folosesti de mers cu el si la munte iarna si vara eu stiu prin ce excursi si mai poti si zilnic sa faci cumparaturile la eu stiu ce supermarchet .
Poate am scris ceva aiurea ce nu stiu eu dar astea sint impresiile cu care am ramas
Old 28-12-07, 20:38   #54
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

vorba lunga saracia omului...parerea mea este ctr ep3...dar daca zici ca ti se pare ca iti consuma mult ia-ti 1.5 dci de la logan)
fasso is offline   Reply With Quote
Old 28-12-07, 21:35   #55
doggz
Honda Driver

Stage 5

doggz's Avatar

Member of:
[Honda]
[4 Speed Squad]

Io zic gume noi pt. Civic, si S2000, mai misto pt. o gagica...parerea mea

Last edited by doggz; 28-12-07 at 21:37.
doggz is offline   Reply With Quote
Old 29-12-07, 07:45   #56
Nicknamed_13

Stage 5

Nicknamed_13's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]

S2000 nu este masina incapatoare....mai practic este CTR.
Old 03-01-08, 00:28   #57
maria_ioanaglx

Stage 1

maria_ioanaglx's Avatar

Vad ca nu ma inteleg cu unii din voi si asta e nu as lua logane nici daca ar avea 250 cp si nu ca e facuta in ro din mai multe puncte de vedere dar asta nu conteaza ,am ajuns sa ma hotarasc ce masina vreau UNA AR FI CLAR TIPE-R CIVIC dar pe cealalta nu pot sa va zic ca as supara multa lume de aici ,nu ma sreseaza asa mult consumu dar sa fie si masina egala la consum ,putere ori la consumul civicului as putea sa iau o alta masina cu mai multa personalitate la aceasi cai sau ceva mai multi si sa fie si mai practica nu?.
mai vedem noi poate mai testez si altceva ca doar din vorbe sti cum e PRIETENUL MEU spune ca de cind conduce civicul alta masina nu ii mai place si ca o data ce te sui intr-o japoneza nu iti mai tre altceva .
Old 03-01-08, 00:40   #58
yulasinio
Honda Driver

Stage 5

yulasinio's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]

Eu cred ca ar trebui sa-ti faci o lista cu masinile ce iti plac, sa te duci sa le testezi daca ai posibilitatea si apoi sa te hotaresti asupra uneia. Trebuie sa te gandesti ca masina o vei conduce tu pana la urma nu eu sau nu stiu ce user de pe forum

P.S Poti totusi sa citesti niste reviews sau comentarii despre alegerea ta
Old 03-01-08, 00:54   #59
Nicknamed_13

Stage 5

Nicknamed_13's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]

De aceea trebuie sa incerci mai multe masini daca nu esti hotarata. Nu sunt deloc inclinat DOAR inspre Honda si nu sunt adeptul "Honda cea mai....". Fiecare masina are avantajul ei si atitudinea si feeling-ul ei. Asa ca ideea ta de a incerca si alte masini inainte sa cumperi sau sa decizi zic ca este cea mai inteleapta. Si care iti place, atunci incepi sa vezi ce zice lumea pe site-uri de REVIEW si nu citi numai unul!!!!!!! NU pe sectiune Honda/VW/Audi pt ca vei da de lume care nu vede altceva decat masina favorita si ce se potriveste pt ei.
Ce alte variante ai in gand? Nu vei supara pe nimeni.... sau daca ii superi.....sa le fie de bine.
Old 03-01-08, 02:27   #60
maria_ioanaglx

Stage 1

maria_ioanaglx's Avatar

Mersi de sfaturi un M3 E36 ar fi a doua optiune mie imi place f mult masina asta si o am ca preferinta avind destul de multi cp si mai ales ca imi place tractiunea spate cu toate ca nu stiu sa ma dau asa bine cu tr spate mai am de invatat dar imi place mult ,am sa vad ce pot face si cu banii
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -