buna dimineata si salut pt prima oara
Dupa multi ani de vise erotice cu honde (in special 1997-2000 Civic Type-R) am reusit pana la urma sa cumpar civic '92 hatch frumushel foc . si al naibi de zvapaiat, cu toate ca are motorasul facut praf ( scoate fum albastrui accelerat ceva mai tare ).
din cate am inteles eu motorul este
D15Z1
VTEC-E
Displacement : 1493 cm3
Bore and Stroke : 75 mm X 84.5 mm
Rod Length : 137 mm
Compression : 9.3:1
Power : 92 hp @ 5500 rpm & 97 ft·lbf @ 4500 rpm
VTEC Switchover : 2500 rpm
Valvetrain : SOHC VTEC-E (4 valves per cylinder)
Fuel Control : OBD-1 MPFI
imi place foarte mult masina si ma gandeam sa ii dau un oarecare aspect, stock arata cam urat , dar mai intai motorul, cutia de directie si franele.
si aici am nevoie de sfatul unui cunoscator de honde.
are vre-un rost ( sau se mai poate ? ) sa repar actualul motor, sau cu aceeasi bani as putea sa ii gasesc un alt motor ( eventual un
D16Z6
Displacement : 1590 cm3
Bore and Stroke : 75 mm X 90 mm
Compression : 9.4:1
Power : 125 hp @ 6500 rpm & 106 ft·lbf @ 5200 rpm
VTEC Switchover 4800 rpm
Valvetrain : SOHC VTEC
Fuel Control : OBD-1 MPFI
Head Code : P08 )
sau acelasi tip
cutia de directie schimbata la honda si niste discuri de frana brembo cred ca ar rezolva problemele.
daca stie cineva un pret estimativ pt treaba cu motorul si poate sa-mi dea un sfat as fi foarte fericit ( si mica mea rachetutza deasemenea )
dupa problemele tehnice urmeaza partea mai grea ... hainutze si incaltzari, grea decizie. momentan nu am poze cu masina dar sper ca in curand voi putea posta cateva ( doar cu conditia sa ma ajutati cu motorasul
, nu de alta dar asa cum a mai zis cineva pe aici , degeaba arata bine daca abia se taraie si mai si fumega pe deasupra. )
cam atat cu povestea maniei mele . ciao bella ... honda