Sant mai nou printre fani honda si daca gresesc vreau sa fiu corectat.
In iarna am cumparat un crx pregatit pentru coasta cu care speram sa rup norii,dar care sa dovedit a fi ceva mai obosit decat parea.De aici a inceput munca.
Am inceput prin schimbare de motor am trecut pe B16a2 pe care l-am cumparat de la Geany si care cu cateva eforturi a fost montat pe masina cu doua zile inainte de prima etapa cea de la Campulung Muscel.
Primul contact cu masina ma uimit ,mergand mult mai bine decat credeam dar asta a fost vineri pentru ca sambata dimineata au inceput problemele,in parcul de service am vazut ca toate amortizoarele au curs iar rulmentul de pe dreapta fata sa spart asa ca etapa de duminica a fost un fel de plimbare pe Mateiasi,dar a fost pentru invatarea masini.
Dupa cursa s-au anuntat si ceva sponsori din care doar unul a fost serios acesta fiind reprezentanta Honda din Pitesti niste oameni deosebiti care ma ajuta sa fac masina sa arate ca o masina de curse adevarata.Asadar dupa cursa masina a fost demontata total s-a facut o revizie motor si cutie viteze,dupa care sa trecut si la aspectul masini.Momentan poze nu am decat inainte si in timpul pregatirii,cand va fi colata voi pune poze adica marti sau miercuri pt ca sambata avem etapa si trebuie sa fie gata.
Ai ales bine combinatia de culori si a iesit ok. Astept si negru . La raliu nu o bagi saptamana viitoare sau inca nu te lasa ? Macar forlighter..dar zicea Norris ca deja are 3.
I-ai impuiat capu` lu renado la rallycross cu hondele si acum asta ma streseaza pe mine
Ai ales bine combinatia de culori si a iesit ok. Astept si negru . La raliu nu o bagi saptamana viitoare sau inca nu te lasa ? Macar forlighter..dar zicea Norris ca deja are 3.
I-ai impuiat capu` lu renado la rallycross cu hondele si acum asta ma streseaza pe mine
Ma duc la Teliu si s-ar putea sa fiu la speciala din pitesti peste doua saptamani.Maine pun si pozele cu ea gata,mai am de facut evacuarea si apoi un test de drum am gasit un loc bun de testat si vreau sa vad cum este.