multumesc frumos pentru urari
este un kit international, sunt perche barile, le-am vazut intr-un catalog de pe la rieger parca. erau fre' 280 de euro bucata p0ret de catalog, cre ca la noi ar fi ajuns la vreo 400 bucata... mai erau si praguri in catalog da eu nu le am.
eu le-am luat de la un baiat din tara. sunt second hand si tot ce trebuie sa le fac este sa-i schimb plasa din fata ca arata nasol rau ca este prinsa foarte urit.
ce este nasol e ca nu le pot pune foarte curind pentru ca intai vreau sa ii schimb motorul si toate chestiile pe care le mai am si imi lipsesc arcurile care sper sa mi le iau de la H&R... problema financiara deocamdata
abia apoi intra la vopsit. si acolo iar imi trebe o gramada de bani pentru vopseaua pe care o vreau eu. si apoi vine si interiorul.... poate imi iau si niste scaune sport... imi vine sa pling cind ma gindesc cit ma costa
PS. am montat ceasurile si sunt cam nasoale, in ce sens, adica mi se agata acul de la kilometraj la 120 si isi revine abia cind reduc pe la 70-80
tre sa ii pun niste distantiere
. ce ma "impresionat" cel mai mult pe mine este faptul ca pe ceasuri este chiar fibra de carbon, nu este vreo imitatie sau printat ceva care sa imite