Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
care a fost faza cu jantele ? vezi ca merg 5x100 cu prezoane excentrice, acuma am in teste unele pe 16" 5x100
|
Pai povestea este cam asa:
Vroiam sa-mi cumpar niste jante cu cauciucuri pe 17 pentru vara ,am cautat pe cateva site-uri si am gasit pe un site la un baiat jantele cu cauciucurile la un pret mai mult decat bun.
Am vb cu el omul foarte corect mi-a zis ca cel mai bine sa ma duc sa le vad .Intr-un weekend am zis sa fac o plimbare si poate iau si jantele.
Baiatul se ocupa numai cu Alfa Romeo mi-a garantat ca merg pentru ca luase o alfa 156 iar jantele erau in masina (ea avea cauciucuri de iarna acesta fiinda al 2-lea set de vara).
Chiar m-a rugat sa pun una dar mi sa parut de incredere.
In fine ajung acasa ,a doua zi cand pun o janta
distanta intre gauri mai mare.
Cand ma uit la pcd 5x108 wow.
In fine baiatul a fost super ok chiar de treaba ,si-a cerut scuze pentru neintelegere sa oferit sa-mi dea banii inapoi pe ele avand drum spre Bucuresti fara sa ma duc eu la Sfantu Gheorghe.
Nu prea imi venea sa le dau inapoi pentrut ca imi placeau mult asa ca mi-am facut flanse adaptoare cu prezoane cum se vede in poze.
Am avut ceva batai de cap pana mi-am facut flansele (am studiat netu avantaje ,dezavantaje,cauta material,vorbeste cu sefii etc) dar sper ca a meritat.
Jantele sunt acum pe masina echilibrate nu bat nu troncane
) am mers cu 140 si nu am constatat probleme.
Intradevar erau de Alfa Romeo dar de 166 :P
In cazut tau am inteles ca merg fara probleme jante 5x100 cu prezoane excentrice atat sa mergi la o viteza umpic mai mare sa vezi daca bat sau apar trepidatii .
In rest nu ar fi probleme
Salutare!