Quote:
Originally Posted by Silview
Superba masina..credca oricine si-ar dori una. Intotdeauna mi-a placut Alfa Romeo in special acest GT SI 159..de Brera si Giulieta nici nu mai vorbesc..O pun pe lista pe viitor ca urmatoarea mea masina.
Cam singurul lucru care-l am de obiectat in ceea ce le priveste este interiorul..care nu stiu, personal nu-l gasesc foarte atractiv..aici ma refer strict la consola centrala de bord.
P.S. Cat a fost pretul de achizitie? Banuiesc ca ai cumparat-o din Italia si tot acolo o si conduci.
|
Salut, intr-adevar masina e foarte frumoasa si dupa aprox 8 ani de la lansare inca e dezirabila si face senzatie
Cat despre bord cam ai dreptate caci bordul mai mult sau mai putin e acelasi cu cel de pe 147 care a fost lansat in 2000, deci are un bord vechi de 11 ani
, totusi merge... Daca faceau GT-ul cu interiorul de Brera era perfect, combinatia perfecta....
Masina am cumpart-o in Italia si o conduc tot aici, am platit-o 4500
la 108k de km intretinuta si cu multe consumabile deja schimbate(discuri frana, distributia, furtune turbo, etc etc) eu unul zic ca am facut o afacere frumoasa