Aceasta este masina achizitionata de mine saptamana trecuta este O MAZDA 323 F din 95 si are un kit sport (arcuri sport, praguri) masina trebuie revopsita dar asta o sa o fac la anu'
mai jos este o poza cu masina! astept parerile voastre!
sa o stapanesti sanatos , consumul ei este de 4,5-5,5 l afara pana in 120km/h peste 120km/h ajungi la 8l iar oras 8l-10l .. frumoasa culoarea cat si praguri
De mult imi doresc si eu un exemplar... doar ca au intervenit diverse contexte si banii s-au dus pe altceva, n-am mai apucat sa imi iau a doua masina! E foarte frumoasa, culoarea nu o vezi la toate colturile de strada, consum relativ mic, e super! Poti sa-mi spui la ce pret ai luat-o? Planuri de viitor ceva?
De mult imi doresc si eu un exemplar... doar ca au intervenit diverse contexte si banii s-au dus pe altceva, n-am mai apucat sa imi iau a doua masina! E foarte frumoasa, culoarea nu o vezi la toate colturile de strada, consum relativ mic, e super! Poti sa-mi spui la ce pret ai luat-o? Planuri de viitor ceva?
MASINA A FOST 2400 EURO , CE SA ITI ZIC O SA FIE VOPSITA LA ANU IN PRIMAVARA SI O SA-I PUN UN GPL NEOMOLOGAT CA E RENTABIL LA ORA ASTA SI ESTE SI IEFTIN DE PUS JENTI PE 16 CU BUZA SI CAM ATAT