Salut.Sunt de ceva timp pe forum...si in final m-am gandit sa arat si eu masina mea..nu e cine stie ce...dar e buna...e un 316i din 94....dupa cateva investii serioase(suspensii...articulatie..directie etc) pot sa spun ca este impecabil tehnic dar si optic...am pus niste angel-eyes-uri home made...finala inox...se aude destul de frumos...niste jante cu buza..pe 15.."strato" parca...2 le-am vopsitt....celalalte le terminj de vopsit weekendul asta...Va urma o scurta modificare la interior...bord cu airbag si in dreapta...nu stiu de ce dar imi place cum da...scaune cu tapiterie piele si textil...fete de usi piele...deocamdata...pana ce mai apar si alte sfaturi/idei...mai strang cate ceva in pusculita..am sa pun cateva poze cu masina cum arata cand am luat-o si cum este acum...pozele sunt facute pe parcursul a cateva luni....din "dotare" a mai venit cu casetofon JVC legat la o magazie cu 12cd-uri tot jvc, 2 statii kenwood, tun de basi...s-au mai vopsit bandourile toate...va urma buza bara spate...si intr-un viitor un motor de 1.8 is..cam atat