![]() |
E36 - simplu
17 Attachment(s)
Salut.Sunt de ceva timp pe forum...si in final m-am gandit sa arat si eu masina mea..nu e cine stie ce...dar e buna...e un 316i din 94....dupa cateva investii serioase(suspensii...articulatie..directie etc) pot sa spun ca este impecabil tehnic dar si optic...am pus niste angel-eyes-uri home made...finala inox...se aude destul de frumos...niste jante cu buza..pe 15.."strato" parca...2 le-am vopsitt....celalalte le terminj de vopsit weekendul asta...Va urma o scurta modificare la interior...bord cu airbag si in dreapta...nu stiu de ce dar imi place cum da...scaune cu tapiterie piele si textil...fete de usi piele...deocamdata...pana ce mai apar si alte sfaturi/idei...mai strang cate ceva in pusculita..am sa pun cateva poze cu masina cum arata cand am luat-o si cum este acum...pozele sunt facute pe parcursul a cateva luni....din "dotare" a mai venit cu casetofon JVC legat la o magazie cu 12cd-uri tot jvc, 2 statii kenwood, tun de basi...s-au mai vopsit bandourile toate...va urma buza bara spate...si intr-un viitor un motor de 1.8 is..cam atat
|
Re: E36-simplu
stie cineva de unde cumpar acele de la kilometraj dar vreau din alea rosii cum sunt la M3.....si pret informativ ceva..
|
Re: E36 - simplu
o bara fata de M cu lipp`ul acela de evo i-ar trebui si e treaba buna:lol:
|
da dar e scumpa...m-am ghandit la bara aia care e in general pe compacturi si sa-i pun buza....plus ca aia de evo e multi bani...
|
1 Attachment(s)
ceva de genu
|
Quote:
|
Salut ... Frumos pisicu si imi place ce idei ai,dar nu crezi ca jentile alea sunt chiar prea mici ptr o asa masina ? :) eu unu nu vad sa se potriveasca ...
|
1 Attachment(s)
cam asa ar trebui sa arate:-)
|
sunt mici....dar...cand o sa am mai multe finante o sa schimb pe 16....dar vreau tot cu buza...si azi s-a montat si filtru de aer sport..
|
Quote:
|
pentru ace, desfaci ceasul si le vopsesti tu , in rosu.
|
Feumoasa pisica ! Bafta cu ea !
|
Quote:
jante de alea am eu de vanzare daca vrea cineva... bbs rs gt :lol: |
Quote:
|
Quote: