Da Sigur.
Masina a fost dusa in service de ceva vreme, am lasat niste bani dar din punct de vedere mecanic acuma tot e perfect nu bate nimic pe ea, am schimbat ambreajul si totusi am ramas la masa dubla, pe masina s-au schimbat multe tot ceea ce trebuia.
Mi-au schimbat si debitmetrul si am auzit ca asa merge masina ca o racheta o zis mecanicu

, eu sunt la faculta acuma si in Mai merg acasa si o sa vad cu ochii mei in schimb parintii mi-au facut niste videoclipuri si chiar merge bine dupa soft. A devenit agresiva dupa 3000rpm, ce pot sa zic tati se plange ca, consuma dar ii si da in gura ce sa ii fac

asa ca de vreo 2 sapt am remapat masina la original cat timp parintii mei se dau cu ea peacasa.
In Mai vreau sa pun evacuare cap coada fara nici un catalizator si nici o toba nu vreau sa aud de asa ceva. Urmeaza cauciucuri pentru jante 215 40 r17 Maxxis ma z1, La suspensie sport cred ca totusi raman la arcuri desi mi-ar placea coilover dar momentan e bun pentru ca atat permite bugetu.
Trebuie sa scot carligu jos de pe masina pentru ca nu vreau asa ceva, urmeaza sa pun sus bara portbagajul si 2 usi de pe masina rosie pentru ca ale mele sunt indoite, iar portbagajul are eleronu ala low budget.
In principiu cam atat am o filmare sa vezi cum merge masina dupa ce a fost in service si la momentu respectiv era softata pe la vreo 130 de cai sau 120 sa nu fiu exagerat, masina are adaos de 30% la putere deci nu ceva super extrem am marit 0.2 bar de cand am facut resoftarea.
Am sa postez videoclipul