Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Masina mea Ford

Reply

Thread Tools
Old 30-08-07, 12:37   #1
IonutzMFF
BMW Driver

Stage 5

IonutzMFF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
Default Ford Focus St

Din data de 17 septembrie voi incepe sa lucrez la reprezentanta Ford ca dealer , iar ieri am facut comanda pentru Focus ST primul din oras ...astept cu nerabdare cele 60 zile pentru efectuarea comenzii , cu toate optiunile valabile am ajuns la aproape 30000 euro ...as dori sa aud pareri despre aceasta masina
Old 01-09-07, 16:52   #2
UNLORD

Stage 5

UNLORD's Avatar

Default Re: Ford Focus St

Quote:
Originally Posted by mm-07-sor View Post
Din data de 17 septembrie voi incepe sa lucrez la reprezentanta Ford ca dealer , iar ieri am facut comanda pentru Focus ST primul din oras ...astept cu nerabdare cele 60 zile pentru efectuarea comenzii , cu toate optiunile valabile am ajuns la aproape 30000 euro ...as dori sa aud pareri despre aceasta masina
Buna alegere ai facut si sa o stapanesti sanatos! Ai ales un hothatch veritabil si in acelasi timp foarte usor de utilizat cotidian! Un forum foarte util: www.focusstoc.com, unde poti sa afli detalii amanuntite despre masina!
UNLORD is offline   Reply With Quote
Old 24-04-08, 20:40   #3
flo23arad

Stage 3

Default Re: Ford Focus St

Quote:
Originally Posted by IonutzMFF View Post
salut!...am vazut ca ai comandat ST (Super Tare masina) si,am vazut ca lucrezi la ford!!!...eu am un ford capri si as vrea sa-l vopsesc portocaliu ala de focus ST si m-am gandit ca poate ai putea sa ma ajuti sa aflu codu de culoare!?...ms!!!
flo23arad is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -