Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Masina mea Ford

Reply

Thread Tools
Old 25-10-11, 21:50   #1
ASR Sanchez
Ford Driver

Stage 3

Member of:
[FORD]
Default Ford Mondeo mk1 1.6

Salutari. In sfarsit postez si eu cateva poze cu "noul" meu Mondeo. Am cumparat de la o cunostinta, as dori sa fac niste modificari, nu foarte extreme dar totusi practice si vizibile. In primul rand, jentile pe care vedeti am primit cu masina. Sunt pe R15, cu cauciucuri de 195/60 iarna. Am pus pe masina, dar mi se pare cam mari pentru fordul meu, parca simteam cum anvelopa selecta pietrele de pe drum . (Deci jentile sunt de vanzare, sau vand doar anvelopele si pun ceva gume mai mici la inaltime ). As dori sa modific ceva si la faruri, preferabil lupe+xenon si angel eyes, dar pe cate stiu, ii cam dificil sa realizez pe un astfel de mondeo. In primavara va fi vopsita, primeste folie, si sper ca reusim sa umblam un pic si la evacuare. Deocamdata atat, daca aveti vreo ideie cum as putea sa fac simplu si practic pe angel eyes, si lupa, astept raspunsurile (target-ul e ca si sa vad cu lupe )
Peace!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P1110834.JPG
Views:	210
Size:	3.72 MB
ID:	2199325   Click image for larger version

Name:	P1110835.JPG
Views:	176
Size:	3.72 MB
ID:	2199326   Click image for larger version

Name:	2011-09-11 11.35.32.jpg
Views:	156
Size:	1.85 MB
ID:	2199327  

Click image for larger version

Name:	2011-09-12 18.41.43.jpg
Views:	114
Size:	1.43 MB
ID:	2199328  

ASR Sanchez is offline   Reply With Quote
Old 26-10-11, 19:07   #2
pery15

Stage 4

Member of:
[FORD]
Default Re: Ford Mondeo mk1 1.6

felicitari pentru achizitie... sa o stapanesti sanatos si spor in ceea ce vrei sa-i faci...
ce motor are???
pery15 is offline   Reply With Quote
Old 26-10-11, 20:28   #3
ASR Sanchez
Ford Driver

Stage 3

Member of:
[FORD]

Mersi . Are motor de 1.6 benzina 90CP.
Old 28-10-11, 18:47   #4
Ruffy RUF

Stage 5

Ruffy RUF's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by ASR Sanchez View Post
Mersi . Are motor de 1.6 benzina 90CP.
Frumos mondy... imi place mult cand apare cate un mk1 pe forum
eu weekendu asta incerc sa-mi bag lupe voi pune imediat si pe thread-ul meu niste poze cu al meu ca nu am mai pus de mult! bafta in continuaree
Ruffy RUF is offline   Reply With Quote
Old 09-11-11, 17:09   #5
fredy46

Stage 3

fredy46's Avatar

Arata bine masina Spor la modificat.
Am vazut ca esti din Arad. De acolo am luat-o si eu
fredy46 is offline   Reply With Quote
Old 17-01-12, 17:57   #6
ASR Sanchez
Ford Driver

Stage 3

Member of:
[FORD]

Iarna asta nu trece fara incidente . Dupa un mic accident am ramas cu bara fata rupta + farul din stanga crapata. Asa ca am cumparat bara noua, umreaza sa fie vopsita. Am mai luat grila cu gaura pt far de ceata fiindca a mea nu avea, am luat si farurile de ceata, urmeaza sa le montam. In plus ieri am fost la Tox Customs si am stabilit cum facem evacuarea. Daca am noroc peste 2 saptamani va fi gata. Renunt la toba intermediara, punem teava inox si la capat o toba sport cu doua iesiri. Din pacate toba nu ajunge decat peste 1 saptamana. Asa ca stam si asteptam Cam atat deocamdata. Stima
Old 20-01-12, 11:41   #7
gbrheaton

Stage 5

gbrheaton's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]

Felicitari ptr achizitie, n-o sa fi dezamagit!
Arata foarte bine, multi km cu ea si bafta la "tunareala" sa ne ti la curent!
gbrheaton is offline   Reply With Quote
Old 20-01-12, 12:43   #8
ASR Sanchez
Ford Driver

Stage 3

Member of:
[FORD]

Pai cum am mai scris. peste o saptamana ajunge toba la atelier, apoi se apuca Criss de traseu, si de montat. Apoi trecem la caroserie. Montan farurile de ceata, prelungim capota un pic pentru un look mai agresiv, intre timp am rupt clanta de pe usa soferului, asa ca schimbam si ala ). Si restul ramane pe martie-aprilie. Am de gand sa pun un kit de admisie, xenon, si sa schimb scaunele din fata cu ceva mai sanatoase.
Old 20-01-12, 13:25   #9
gbrheaton

Stage 5

gbrheaton's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]

Clanta se schimba foarte usor eu am schimbat cablul, m-a costat 10 lei!
in 5 min il schimbi, si clanta la fel. E bine la tine ca nu trebuie sa dai fata de la usa jos

->>Imi plac fiarele vechi ce bat plasticele noi<<-
Old 20-01-12, 13:40   #10
Ruffy RUF

Stage 5

Ruffy RUF's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[BMW]

Sa postezi neaparat cum prelungesti capota is curios cum o sa-ti iasa eu cred ca in primavara cumpar alta capota si o prelungesc putin si peste masca sa fie mai agresiva decat ii acuma doar peste faruri... sport la treaba
Old 21-01-12, 07:17   #11
ASR Sanchez
Ford Driver

Stage 3

Member of:
[FORD]

As dori ceva in stilul in care a facut domnul cu BOA, dar cred ca eu n-o sa prelungesc chiar asa de mult. Poate lasam o linie unde pun sita. Prima data oricum ne bagam in fata photoshop-ului, si facem cateva schite Apoi decidem, si executam. Prelungirea fac din tabla si nu din fibra, sau din alte materiale. Cum am inteles, fibra crapa la imbinarea cu tabla, si fiind vorba de capota, locul cel mai afectat in timpul mersului, eu zic ca cu tabla n-o sa am nici-o problema. Vom vedea, asta abia in sfarsitul februariei prima data TOBAAAA. Sa soseasca odata ca momentan n-am nimic sub masina, doar un intermediar si atat. Suna ca 30 de U650-uri simultan )). Salutari
Old 21-01-12, 11:48   #12
Ruffy RUF

Stage 5

Ruffy RUF's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[BMW]

Quote:
As dori ceva in stilul in care a facut domnul cu BOA, dar cred ca eu n-o sa prelungesc chiar asa de mult. Poate lasam o linie unde pun sita. Prima data oricum ne bagam in fata photoshop-ului, si facem cateva schite Apoi decidem, si executam. Prelungirea fac din tabla si nu din fibra, sau din alte materiale. Cum am inteles, fibra crapa la imbinarea cu tabla, si fiind vorba de capota, locul cel mai afectat in timpul mersului, eu zic ca cu tabla n-o sa am nici-o problema. Vom vedea, asta abia in sfarsitul februariei prima data TOBAAAA. Sa soseasca odata ca momentan n-am nimic sub masina, doar un intermediar si atat. Suna ca 30 de U650-uri simultan )). Salutari
Tot pentru tabla am optat si eu la badboy-ul meu , chiar si la manerele pe spate tot tabla am pus, mai rezistenta decat fibra...!!! Las' sa sune sa stie vecini cand vi acasa)
Old 21-01-12, 18:12   #13
gbrheaton

Stage 5

gbrheaton's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]

Cea mai buna alegerea e cu tabla, kitul crapa din pacate !!
Old 27-01-12, 17:44   #14
ASR Sanchez
Ford Driver

Stage 3

Member of:
[FORD]

Din pacate toba nu ajunge decat saptamana viitoare . Maine duc masina la atelier, ca sa incepe sa faca traseul, si SPERAM ca joi-vineri va fi gata cu toba pe ea cu tot . Apoi schimb bateria, primeste un xenon kit, badboy look, vopsirea capotei si a barii, si montarea farurilor de ceata. Restul la vara. Stima domnilor
Old 27-01-12, 20:27   #15
Ruffy RUF

Stage 5

Ruffy RUF's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[BMW]

Quote:
Din pacate toba nu ajunge decat saptamana viitoare . Maine duc masina la atelier, ca sa incepe sa faca traseul, si SPERAM ca joi-vineri va fi gata cu toba pe ea cu tot . Apoi schimb bateria, primeste un xenon kit, badboy look, vopsirea capotei si a barii, si montarea farurilor de ceata. Restul la vara. Stima domnilor
Astept sa vad pozeeeee!!! sa ne ti la curent
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -