Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FORD > Masina mea Ford

Reply

Thread Tools
Old 17-05-06, 20:35   #1
ReDDevill

Stage 2

ReDDevill's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PARTICIPANT CURSE]
[Shadows Racing Team]
Lightbulb Ford thunderbird

Salut. Tatal meu are un Ford Thunderbird Turbo Coupe din 87. Masina este neagra full electric 2.3L EFI ,ABS, Control al tractiuni ,suspensie inteligenta , computer on board, 190CP. Premium Sound,Graphic Equalizer,Electronic Climate control,Autolamp system,Cornering lamps,Speed Control,Illuminated Entry system,Tilt wheel,Power antenna,Dual 6-way power seats,Power lock group,s.a. Vroiam niste pareri despre masina.....?
Old 18-05-06, 06:03   #2
83SOF

Stage 4

83SOF's Avatar

Default Re: Ford thunderbird

Poate pui si niste poze cu ea. Eu am un T-bird din acelasi an, dar e LX-ul, cu motorul de 5 litri. Daca s-a avut grija de masina, este o bijuterie, mai ales daca are si cutia manuala.

Bafta, si daca o sa ti-o dea sa o conduci, sa iti fie mila, nu merita sa fie forjata.
83SOF is offline   Reply With Quote
Old 19-05-06, 13:07   #3
ReDDevill

Stage 2

ReDDevill's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PARTICIPANT CURSE]
[Shadows Racing Team]
Default Re: Ford thunderbird

Sper sa vin si cu poze in viitorul apropiat.Masina are cutie manuala. Ce sa zic .......rupe Dar in legatura cu forjatul problema este ca masina nu poate fi condusa normal. Cutia are rapoarte lungi si nu poti sa demarezi usor sau sa mergi normal la 1.500-2.000 rpm ca trepideaza motoru. Ea este facuta sa fie condusa sportiv (nu exagerat dar sportiv).In oras maxim a treia ca nu ai unde. Deci sper sa vin cu poze.
ReDDevill is offline   Reply With Quote
Old 23-07-07, 01:52   #4
ReDDevill

Stage 2

ReDDevill's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PARTICIPANT CURSE]
[Shadows Racing Team]
Question Re: Ford thunderbird

Salutare tuturor. Am revenit cu o intrebare... Cine stie daca mai exista o asemenea masina de vanzare prin tara. Din cate am auzit exista una rasturnata? Daca cineva cunoaste proprietarul il rog frumos daca are un numar de telefon sa mi-l dea si mie. Multumesc anticipat.

Noi sa fim sanatosi.
ReDDevill is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -