![]() |
Ford thunderbird
Salut. Tatal meu are un Ford Thunderbird Turbo Coupe din 87. Masina este neagra full electric 2.3L EFI ,ABS, Control al tractiuni ,suspensie inteligenta , computer on board, 190CP. Premium Sound,Graphic Equalizer,Electronic Climate control,Autolamp system,Cornering lamps,Speed Control,Illuminated Entry system,Tilt wheel,Power antenna,Dual 6-way power seats,Power lock group,s.a.:rolleyes2 Vroiam niste pareri despre masina.....?:idea:
|
Re: Ford thunderbird
Poate pui si niste poze cu ea. Eu am un T-bird din acelasi an, dar e LX-ul, cu motorul de 5 litri. Daca s-a avut grija de masina, este o bijuterie, mai ales daca are si cutia manuala.
Bafta, si daca o sa ti-o dea sa o conduci, sa iti fie mila, nu merita sa fie forjata. |
Sper sa vin si cu poze in viitorul apropiat.Masina are cutie manuala. Ce sa zic .......rupe:-) Dar in legatura cu forjatul problema este ca masina nu poate fi condusa normal. Cutia are rapoarte lungi si nu poti sa demarezi usor sau sa mergi normal la 1.500-2.000 rpm ca trepideaza motoru. Ea este facuta sa fie condusa sportiv (nu exagerat dar sportiv).In oras maxim a treia ca nu ai unde. Deci sper sa vin cu poze.
|
Salutare tuturor. Am revenit cu o intrebare... Cine stie daca mai exista o asemenea masina de vanzare prin tara. Din cate am auzit exista una rasturnata? Daca cineva cunoaste proprietarul il rog frumos daca are un numar de telefon sa mi-l dea si mie. Multumesc anticipat.
Noi sa fim sanatosi. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning