salutari baietii!!!!
in primul rand va multumesc urarile de bine si asemenea tuturor

sa va raspund la cateva intrebari dupa aceea va mai dau cateva detalii
catre mpa:
acest motor este de corrado din 93 tip motor AVB care are 192 de cai din fabrica pe testul dynamic la bucuresti unde a fost facuta omologarea motorului pentru aceasta caroserie a fost cotat la 150 kw eu iti spun doar ce este realitatea scrisa si vizata de neamt

nu vreau sa exagerez cu calutii

in legatura cu timpul de 6,5 sec/100 metri eu nu prea sunt alergator de liniute sau circuite domeniul meu fiind car audio,multimedia si tuning inter exter mai putin indemaneala ,,am participat la cateva liniute dar nu cu prea mare succes fiind in categorii mai superioare si acolo la inceputul categoriei unde eram fara sanse intre 130-160 si eu eram cu un golf 2 1,8 gti si cel mai bun timp la 400 m am scos 16 sec si din 16 participanti am ajuns al7-lea

..infine nu aici vroiam sa ajung dar de la cine am cumparato el se dadea cu ea in forta participa la multe evenimente de fuga si el m-a informat de acest timp daca el m-a pacalit si eu o fac la fel

atat ce stiu sa zic ca masina e super nervoasa chiar are putere si are o cutie de la care se tureaza motoru chiar la mici deplasari ..intr-un cuvant e si aceea modificata pe raporte scurte si nu are viteza mare am inteles de la fost ca mai mult de 200 nu merge dar pana inspre 160 rapidsau chia 180 este rapid ....sper ca m-ai inteles atata stiu eu despre motorizari
catre Al3cS:
uite cum fac io mai nou o masina pantru ca ma intrebi de inaltimea masini:
eu am patit-o am avut masini multe personale si toate au fost niste ''teste'' am avut un polo de 3 ori tuningata exterior interior sound totoototottott

acuma incepem cu suspensia sport asta e prima faza
a 2 a faza jantele de 10 j spate 265 40 17 latita cat sa aiba cursa sub aripa dar limitat scurt pe cat posibil din suspensie
si fata 235-4017 identic latit cat sa culce pe aripa dar sa si poata lucra sub aripa daca e necesar parerea mea la un complect tuning cam asa se procedeaza primele faze importante ..restu surpize placute
catre bullett:
in legatura cu culoarea tot galben va fi dar mai mult negru decat momentan si pe jante si tra la la ...nu ma provocati ca nu vreau multe detalii sa fie si surprize ok?
despre motor vezi detalii cateva randuri mai sus e de pe corrado din 93 tot ce stiu