multumesc de aprecieri , cateva poze cu interiorul curat si montat pe masina
Rudy : scaunele nu sunt cu memorie , cel de la sofer este cu reglaj electric fata spate cred si pe inaltime dar are si maner de reglare , nu stiu sa iti spun multe pentru ca trebuie sa trag fire pentru reglare sa vad ce si cum , ale mele au fost fara , iar cel de la pasager este doar pe inaltime .
Ca pret... le-am dat pe ale mele + 650 ron , eu zic , ca este destul de bine si m-a multumit faptul ca este si cel de la pasager reglabil pe inaltime plus ca sunt si astea incalzite
In legatura cu fetele de usi si cotiera asa o sa fac, o sa le duc la cineva sa mi le faca ...sunt prea scumpe la dezmembrari.
Pragurile sunt de fibra si nu au avut sistem de prindere , le-am luat toate clemele cu tot cu sistem de prindere de pe cele vechi si le-am lipit cu batoane dintralea de cauciuc (Glue sticks) , se folosesc cu un pistol special ,dupa care am dat si intre prag si caroserie cu acelasi lucru.
O zii buna si tie si spor la modificari incontinuare
Acum ma intereseaza sa gasesc la un pret decent trimurile de la cd player, avarii + sertarase, scrumiera si schimbator de alu ,dar deocamdata nu am gasit la un pret care sa-mi placa