28-02-11, 01:26
|
|
Stage 3
|
Re: Golf 3 - work in progress
Golf + bot Vento=Polo cu semnalizarile in far!!!
da bine dar sa nu fie faruri originale de vento sa fie ceva frumos cu fond negru e crima
|
|
|
06-03-11, 15:18
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT] [MERCEDES] [2 Roti] [AUDI] [Opel] [Fiat] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by sony_floryn
Golf + bot Vento=Polo cu semnalizarile in far!!!
da bine dar sa nu fie faruri originale de vento sa fie ceva frumos cu fond negru e crima
|
Ai vorbit si tu sa te afli in treaba. Felix,nu te intereseaza jantele mele la schimb ? Mie imi ating,pe Golf 3 merg,le-am probat. Frumos Golfuletul,spor la facut Volf.
|
|
|
06-03-11, 22:44
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [2 Roti]
|
Nu prea inteleg ce ai vrut sa spui sony_floryn. Vlad, imi palc jantele, dar nu fac schimb deocamdata sunt multumit de ele, eventual daca erau ceva bbs-uri, sau ceva cu buza, alceva nu sunt interesat sa imi pun pe ea. Mersi oricum de oferta. Cat despre botul de vento, am fost, am vorbit, trebuie sa primeasca farurile, plus mai am cateva oferte.
|
|
|
06-03-11, 22:55
|
|
Stage 5
|
Hai sa iti dau eu farurile ..
|
|
|
06-03-11, 23:10
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Felix_Arad
Nu prea inteleg ce ai vrut sa spui sony_floryn. Vlad, imi palc jantele, dar nu fac schimb deocamdata sunt multumit de ele, eventual daca erau ceva bbs-uri, sau ceva cu buza, alceva nu sunt interesat sa imi pun pe ea. Mersi oricum de oferta. Cat despre botul de vento, am fost, am vorbit, trebuie sa primeasca farurile, plus mai am cateva oferte.
|
Felicitari pentru decizia luata o sa iti placa botul de vento crede-ma .... hai asteptam schimbarea:P
|
|
|
08-03-11, 18:34
|
|
Stage 5
|
Azi am gasit la un schrot o oferta pe care nu am putu-o refuza. Mi-am cumparat faruri si capota de vento, le-am montat, dar mai am nevoie de grila, nu am gasit niciunde model vechi, si am decis sa imi comand una de pe net fara semn. Urmeaza cat de curand o tinichigerie si apoi un alb proaspat. Poze
Last edited by Felix_Arad; 08-03-11 at 18:38.
|
|
|
08-03-11, 18:48
|
|
VW Driver
Stage 5
|
te-am vazut astazi in trafic...acus 1 ora
app, cat ai dat pe faruri, capota si grila? pm
|
|
|
08-03-11, 20:25
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT] [MERCEDES] [2 Roti] [AUDI] [Opel] [Fiat] [ALFA ROMEO]
|
Frumos,bravo Felix. Fa farurile negre pe interior,o sa o schimbe
|
|
|
08-03-11, 21:14
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by VladM
Frumos,bravo Felix. Fa farurile negre pe interior,o sa o schimbe
|
Asta vroiam sa ii spun si eu,mi-ai luat-o inainte
Si eventual semnalizari albe in bari ( asta daca pe viitor nu vrei sa faci bara clean )
|
|
|
08-03-11, 21:23
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [RENAULT]
|
Ii sta foarte bine asa
|
|
|
08-03-11, 21:29
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Forta Sa le stapnesti sanatos, arata foarte bine, asteptam si grila! Si farurile negre daca ai chef sa te apuci (iar) de ele
|
|
|
08-03-11, 22:18
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Competitor CNCA]
|
super felix:X, inca nu ti-am vazut mashinitza cu boticul de vento.
|
|
|
08-03-11, 22:19
|
|
Stage 5
|
Quote:
Azi am gasit la un schrot o oferta pe care nu am putu-o refuza. Mi-am cumparat faruri si capota de vento, le-am montat, dar mai am nevoie de grila, nu am gasit niciunde model vechi, si am decis sa imi comand una de pe net fara semn. Urmeaza cat de curand o tinichigerie si apoi un alb proaspat. Poze
|
Felicitari pentru achiziti ma bucur ca ai facut pasul asta .... si app si la tine ca si la mn este distanta la farul de pe partea soferului .... oare dc ?
|
|
|
08-03-11, 23:27
|
|
Stage 5
|
Mersi Grila urmeaza,a cum imi caut. In Arad nu am gasit una intreaga, sau cat de cat buna, si recurg la internet. Sa vad cum stau cu fondurile si poate imi iau una fara semn, sau una model vechi, cum e in poza. Farurile le voi face negre pe interior, semnalizari albe in fata, am si gasit, dar le mai aman umpic, sa termin cu botul. Cat despre distanta de la farul din stanga, nu stiu, m-am tot uitat, dar totul e la locul lui. M-am gandit ca, dupa ce ii pun grila, sa maresc spatiul de la far unde intra surubul in tregher, sa il pot trage mai spre dreapta umpic, acuma depinde de grila, cat imi va permite sa nu se vada aiurea. Acum o alta intrebare, cand voi vopsi farurile negre in interior, cum dau jos sticla, ca am vazut ca e lipita cu silicon parca?
|
|
|
08-03-11, 23:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
Mersi Grila urmeaza,a cum imi caut. In Arad nu am gasit una intreaga, sau cat de cat buna, si recurg la internet. Sa vad cum stau cu fondurile si poate imi iau una fara semn, sau una model vechi, cum e in poza. Farurile le voi face negre pe interior, semnalizari albe in fata, am si gasit, dar le mai aman umpic, sa termin cu botul. Cat despre distanta de la farul din stanga, nu stiu, m-am tot uitat, dar totul e la locul lui. M-am gandit ca, dupa ce ii pun grila, sa maresc spatiul de la far unde intra surubul in tregher, sa il pot trage mai spre dreapta umpic, acuma depinde de grila, cat imi va permite sa nu se vada aiurea. Acum o alta intrebare, cand voi vopsi farurile negre in interior, cum dau jos sticla, ca am vazut ca e lipita cu silicon parca?
|
incalzesti bine cu foenu...eu le`am spalat odata si am dat cu foenu` din partea din spate ca sa usuc mai rpd sticla pe interior si deja incepeau sa se desprinda sticlele...sa nu mai vorbesc ca daca dai din fata direct pe sticla o sa mearga mult mai repede spor!
|
|
|
|