Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Masina mea Volkswagen

Reply

Thread Tools
Old 10-05-10, 20:18   #106
450yfz

Stage 5

450yfz's Avatar

Default Re: Golf 3 - TDI, soft by Bitnet (Halchiu Project)

Rog toti pasionatii de liniute masini femei gratare distractii etc....sa nu isi faca planuri in prima parte a lunii iunie....pt k se vor organiza liniute adevarate in brasov....in centrul tarii foarte accesibil tuturor......asteptam toate masinile potente.......in specialt tdi-urile
Old 10-05-10, 20:50   #107
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by 450yfz View Post
nu am ajuns la tulcea cu masina pt k nu am reusit sa montez noua turbina si sa o pun p roti pt linii....dar am fost sa ma uit...si in afara de golful lu Iulian nu am vazut niciun diesel mai suparat....seaturile de la powerchip erau pistol cu apa fara suparare.....prea multa reclama pt nimic in fine.....
Pai nu au fost pentru ca eu am o mica problema temporara la masina si Avionu nu s-a putut prezenta din motive personale.
Avionu va veni cu siguranta la Bv daca se organizeaza ceva anul acesta.
TDI-urile noastre sunt mult mai grele si trebuie sa compensam prin putere 2-3sute de kg.
Dar nu ne-am plans niciodata si comunitatea dieselarilor stie asta.
E bine sa vezi ca se mai orienteaza lumea si catre alte masini decat ursi de 2.5 si calibre cu LET.
O fi de la criza???
@450yfz iti doresc sa ajungi la 300cp cu masina.Eu daca imi luam 1.9tdi acolo tinteam cu siguranta.Fara injectii de prostii in motor.Alea sunt pentru 300+

The best exhaust for a turbo is the least exhaust.
bluey is offline   Reply With Quote
Old 13-05-10, 14:31   #108
B 89 WRC
Registered

Stage 5

B 89 WRC's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by bluey View Post
Pai nu au fost pentru ca eu am o mica problema temporara la masina si Avionu nu s-a putut prezenta din motive personale.
Avionu va veni cu siguranta la Bv daca se organizeaza ceva anul acesta.
TDI-urile noastre sunt mult mai grele si trebuie sa compensam prin putere 2-3sute de kg.
Dar nu ne-am plans niciodata si comunitatea dieselarilor stie asta.
E bine sa vezi ca se mai orienteaza lumea si catre alte masini decat ursi de 2.5 si calibre cu LET.
O fi de la criza???
@450yfz iti doresc sa ajungi la 300cp cu masina.Eu daca imi luam 1.9tdi acolo tinteam cu siguranta.Fara injectii de prostii in motor.Alea sunt pentru 300+
eu cred ca unora nu le-au priit genul asta de grupe care mi se par destul de corecte tractoarele la tractoare si astea cu gaz lampant cu grupele lor dar vom vedea ca se mai fac curse
unii nu stiu sa si piarda vor numai castiguri sigure
Old 13-05-10, 15:53   #109
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Cine are masina pregatita merge si se da la orice grupa se ofera si chiar mai sus.Deja in ziua de azi trebuie sa ai multi cai peste standardele grupei ca sa poti castiga.
Si continuam sa evoluam nu???
Old 13-05-10, 17:11   #110
450yfz

Stage 5

450yfz's Avatar

Quote:
Originally Posted by B 89 WRC View Post
eu cred ca unora nu le-au priit genul asta de grupe care mi se par destul de corecte tractoarele la tractoare si astea cu gaz lampant cu grupele lor dar vom vedea ca se mai fac curse
unii nu stiu sa si piarda vor numai castiguri sigure
poate ai batut apropo la mine k imi e frica de grupa sau ceva....sau poate ma insel dar nu a fost vorba de frica si sincer nici acum nu e gata masina mea sincer!!!
450yfz is offline   Reply With Quote
Old 13-05-10, 17:44   #111
mcornel

Stage 4

Member of:
[AUDI]

[QUOTE=bluey
@450yfz iti doresc sa ajungi la 300cp cu masina.Eu daca imi luam 1.9tdi acolo tinteam cu siguranta.Fara injectii de prostii in motor.Alea sunt pentru 300+[/QUOTE]

Bluey,un non pd nu o sa tina fara interne schimbate 300cp ever,nici pe pd nu as paria;btw,unul dintre cele mai modificate AFN-uri e a unui belgian si a ajuns la vreo 255cp cu interne stock,iar dupa aprox 30k km i s-a topit un piston !Sincer,fara sa fiu carcotas si rautacios ca nu-mi sta in fire,nici pe colegul @450yfz nu-l vad facand prea multi km.Un motor puternic modificat numai fiabil nu va mai fi si chiar dak schimbi tot de pe el,in permanenta va fi ceva care va ceda.Aratati-mi un TDI cu puterea dublata care dupa ce a terminat tuning-ul e o masina de zi cu zi,fiabila,la care schimbi numai consumabilele ...Btw,in septembrie vin in vacanta in RO si-mi fac si eu chip-ul la BITNET,sa vedem la mine ce iese

Audi A4 B6 Avant S-line Quattro 1,9tdi AVF

Last edited by mcornel; 13-05-10 at 17:47.
mcornel is offline   Reply With Quote
Old 13-05-10, 19:13   #112
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by mcornel View Post
Bluey,un non pd nu o sa tina fara interne schimbate 300cp ever,nici pe pd nu as paria;btw,unul dintre cele mai modificate AFN-uri e a unui belgian si a ajuns la vreo 255cp cu interne stock,iar dupa aprox 30k km i s-a topit un piston !Sincer,fara sa fiu carcotas si rautacios ca nu-mi sta in fire,nici pe colegul @450yfz nu-l vad facand prea multi km.Un motor puternic modificat numai fiabil nu va mai fi si chiar dak schimbi tot de pe el,in permanenta va fi ceva care va ceda.Aratati-mi un TDI cu puterea dublata care dupa ce a terminat tuning-ul e o masina de zi cu zi,fiabila,la care schimbi numai consumabilele ...Btw,in septembrie vin in vacanta in RO si-mi fac si eu chip-ul la BITNET,sa vedem la mine ce iese
Pai ori faci tuning , ori iti bati joc de masina?
Si tuningul nu se termina niciodata
@450yfz stai linistit ca la mine se referea wrc-u
Avem pareri divergente despre masinile care participa la curse si de aia.
Dar daca iti pui multi cp pe motorul tau si tu vei auzi aceleasi comentarii

Tot incerc sa il atrag inspre partea cu turbo a racingului dar el o tine pe a lui cu benzina aspirata
Old 13-05-10, 20:16   #113
mcornel

Stage 4

Member of:
[AUDI]

[QUOTE=bluey;3357659]Pai ori faci tuning , ori iti bati joc de masina?
Si tuningul nu se termina niciodata
Eu am alta parere,dar asta sunt eu ;vreau ca sa am incredere sa fac cu masina 8000km intr-o luna fara sa-mi fie frica ca raman pe autostrada(masina asta e mai mult de vacante cand fac intr-o perioada scurta de timp km f multi,in rest sta mai mult prin parcare) si nici nu prea am chef sa stau mai mereu pe sub masina plin de ulei .Dar repet,asta sunt eu

Last edited by mcornel; 13-05-10 at 20:20.
Old 13-05-10, 20:25   #114
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Cornel eu aveam aproape dublul puterii si am plecat cu ea in Grecia, in Bulgaria.
Cat a fost iarna aia grea am mers zi de zi cu ea si nu a aparut nici o problema legata de modificarea motorului.
Sa nu mai zic de curse cate a vazut masina.
Te asigur ca e mult mai fiabil decat o benzinara cu aceeasi crestere procentuala a puterii.Mai ales daca stii in ce te bagi si cu ce masina mergi.
Old 14-05-10, 09:13   #115
mcornel

Stage 4

Member of:
[AUDI]

Da,tu aveai(ai?) un motor pd de 2,0l si 16valve,nu un non pd de 1,9l 8valve(pd-urile sunt mai rezistente dpdv mecanic decat non pd-urile),nu aveai aproape 300k km(ca mine si colegul cu topicul) cand te-ai apucat de tunat(cati km ai facut cu motorul tunat?).Un 1,9l pd de 131cp rezista fara probleme la un 200-220cp(fara sa-ti bati joc de motor),dar pe un non pd de 90-110cp,nu as paria mult timp pe sansele lui.Si parca aveai probleme cu chiuloasa dak imi aduc aminte?Dar o dam in off topicarela... ;pe final,voi va "certati"(gaseste tu alt termen,eu l-am scris la repeazeala) cine o are "mai mare",pt mine conteaza sa fie "tare" si sa "tina";ai prins ideea

Last edited by mcornel; 14-05-10 at 09:19.
Old 18-05-10, 19:17   #116
BV_88_SIK

Stage 5

BV_88_SIK's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

salut!
se vorbeste mult de masina ta, ba ca iti sta in 8000 de euro ba in 10000 de e,
daca nu te deranjeaza si nu cer prea mult poti sa faci o lista mai detaliata a componentelor schimbate alaturi de pretul de achizitie,desigur poti sa imi dai si p.m cu raspunsul,dar nu ar fii corect fata de colegii de forum.
imi place f mult masina,,se vede ca trage, suntem multi pasionati de diesel uri si vrem si noi sa stim ce si cum! sper ca nu te-a deranjat postul meu.
bafta cu proiectul si sa o vedem cat mai curand pe 402 m
Numa' bine!
BV_88_SIK is offline   Reply With Quote
Old 18-05-10, 22:49   #117
450yfz

Stage 5

450yfz's Avatar

Quote:
Originally Posted by BV_88_SIK View Post
salut!
se vorbeste mult de masina ta, ba ca iti sta in 8000 de euro ba in 10000 de e,
daca nu te deranjeaza si nu cer prea mult poti sa faci o lista mai detaliata a componentelor schimbate alaturi de pretul de achizitie,desigur poti sa imi dai si p.m cu raspunsul,dar nu ar fii corect fata de colegii de forum.
imi place f mult masina,,se vede ca trage, suntem multi pasionati de diesel uri si vrem si noi sa stim ce si cum! sper ca nu te-a deranjat postul meu.
bafta cu proiectul si sa o vedem cat mai curand pe 402 m
Numa' bine!
acum nu stiu exact sa iti spun dar pe scurt masina plus taxa si numere si etc 3000 pana acum 2 turbine 1100 de euro ceasuri 200e scaune 200e pompa injecteie 250e injectoare 550e soft 400e intercooler plus traseu 300e ambreaj 170 plus volanta si mai sunt multe alte manopere piese a si franele 600 e sunt multe care si p mine ma sperie si ma face sa o termin sa mearga si sa o trag p dreapta sincer....nu ma deranjeaza postul tau ar trebui???
Old 18-05-10, 22:58   #118
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Ar fi interesant de vazut un tdi cu 10000E bagati in el
Si facut de la inceput cu toate cunostintele necesare, la sigur.
Old 19-05-10, 18:12   #119
Balaurr

Stage 5

Balaurr's Avatar

Member of:
[VW]

omu nu a bagat 10mii strict numai in motor,cred ca s-a referit per total,are mare dreptate se aduna,cand faci asa ceva vorbesti numai de la 100e in sus,stie el pe ce o fi dat banii in care ii stau masina,vii la alexeni pe 6 si ce frane ai pus?

Last edited by Balaurr; 19-05-10 at 18:14.
Balaurr is offline   Reply With Quote
Old 19-05-10, 22:26   #120
450yfz

Stage 5

450yfz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Balaurr View Post
omu nu a bagat 10mii strict numai in motor,cred ca s-a referit per total,are mare dreptate se aduna,cand faci asa ceva vorbesti numai de la 100e in sus,stie el pe ce o fi dat banii in care ii stau masina,vii la alexeni pe 6 si ce frane ai pus?
mai sunt multe cumparate si mult bani aseara am scris doar asa ce imi venea repede in minte mai pun suspensia 500 si barile rigidizatoare fata spate 150 muzica 900 pnm sunt multe
- Copyright 2025 4Tuning -