pai..sincer sa fiu nu stiu cat a coborat..foarte mult.. jantele is pe 15 cu cauciuc 195/45...in partea din fata a pragului..am 8 cm...de la asfalt..nu incape un pachet de tigari ...)
ms...hmmm, sincer nu stiu cum te descurci cu gropile...
bafta in continuare cu masina
frumoasa suspensia dar scapa si de ochii de pisica de p spoiler spate bafta si spor la treaba
Ms..o sa scap..de toate ..o sa fac barile clean..vopsesc si barile intro culoare cu masina..nu o sa mai ramana nimic pe ea... poate pentru ceva vreme jantele..pana le pot schimba ...sa ai si tu bafta..
Arata bine cu jantele si suspensia. mai ai cateva modificari de facut,bani sa fie ca timp avem.In legatura cu drumurile din zalau,in unele locuri sunt dezastruoase...Ai grija la "bot".Spor in continuare la modificari!
Arata bine cu jantele si suspensia. mai ai cateva modificari de facut,bani sa fie ca timp avem.In legatura cu drumurile din zalau,in unele locuri sunt dezastruoase...Ai grija la "bot".Spor in continuare la modificari!
Multzam man..mai am modificari..destule..am materialele..dar nu am vreme ..si nici garaj.. "fuck the sistem".. asta e..pana gasesc..ca apoi ma apuc de treaba...bafta sa ai si tu si numa bine