![]() |
Golf 3 - '93, SJ 03 VAA
5 Attachment(s)
Hop si eu ..:D
Acesta este cred ca cel mai stock golf posibil de pe piata :))..cand l-am cumparat nu aveam habar..ceace...o sa ma uste de bani..in fine..eu sper ca pe viitor sa fac lucruri bune la masina... an fabr. 1993 .motor 1,8 /90 cai/..trapa electrica,servo, cam atat..si era sa uit...rugina la greu.. :)) ... |
Re: SJ 03 VAA
Planuri de viitor.. :D :
-suspensii sport.. -barile clean..(fata - spate) -bad boy lock -vopsita toata intro culoare..preferabil ar fi negru mat -jante 15 inch -pleoapa luneta spate -muzica câtă incape.. :) -interior... (negru cu gri) |
1 Attachment(s)
stai linistit nu esti singurul care nu au optiuni la ea, eu tot asa o am fara nimic p ea trapa si servo pentru ca de restul ma pot lipsi,usor usor o faci asa cum ti-o doresti, si masina e neagra o sa iasa bine,daca nu ai bani sa schimbi jantele macar vopseste capacele fa-le un portocaliu ar iesi super bine,si daca optezi pentru asta poti sa pui si becurile d pozitie un portocaliu mie unu imi place combinatia cu negru, bafta si succes cu ea
|
3 Attachment(s)
mersi ..pt poza.. :D nu stiu ...cum va fi pana la urma..eu sper ca sa fie cat mai simpla..sa nu fie prea incarcata...am gasit niste jante ieftine (nu putem sa le ratez,la bani aia)pe care le-am si cumparat...zilele trecute..si le-am si pus..cam seamana a tractor..dar cu timpu ..o sa fie super.. ;)
|
vad ca ai mult de munca la golf...bafta
|
Quote:
|
Imi place cum ti-ai iesit cu Suspensia sport baffta mai departe dan :D
Nu uita Sambata ora 19:00 in Spate la Primarie ! Agressvie Racing Team |
Quote:
fortza Agressive Racing Team |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
SUSPENSIAAA ..:D:D
|
nu iti freaca cauciucul de la suspensie?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
da cati mm coboara suspensiile masina si pe cat is jantele tale?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:55. |
- Copyright 2026 4Tuning