Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Masina mea Volkswagen

Closed Thread

Thread Tools
Old 07-12-09, 23:41   #91
Agressive-Golf 3

Stage 2

Agressive-Golf 3's Avatar

Default Re: golf 3 VIP

SA II FAC O MICA DESCRIERE:ESTE UN GOLF 3,1,4 BENZINA,DIN ANUL 1993,SUSPENSII SPORT,STOPURI CLARE,PRELUNGIRE CAPOTA,GENTI PE 15,CAUCIUCURI 195/50/15,TOBA SPORT,PRELUNGIRE BARA FATA DE GOLF(R32),VOPSITA IN 2 CULORI,INTERIOR:ACUM I-AM PUS SI VOLAN SPORT,DVD CU ECRAN DE 7 INCH,6 BOXE,STATIE MAGNAT+SUBWOOFER,NEON SPATE CU SENZOR DE BASS,BECURI ALBASTRE LA CEASURILE DIN BORD,NEOANE ALBASTRE LA PICIOARE,HUSE SCAUNE IMITATIE PIELE NEGRU+ALB,CEVA PARERI?MERSI
Agressive-Golf 3 is offline  
Old 08-12-09, 00:18   #92
Marius^

Stage 2

Marius^'s Avatar

Member of:
[VW]

Imi plac jantele.Niste faruri,eventual cu angel eyes si ar fi mers si haionul negru in continuarea cupolei,parerea mea.E ok oricum masina.So porti cati mai multi km fara incidente!
Marius^ is offline  
Old 08-12-09, 00:27   #93
ovidiu89
VW Driver

Stage 5

ovidiu89's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]

valyh imi pare rau pentru ce ai patit.iti urez sa ai puterea sa incepi alt proiect si sa il faci mai frumos ca vechiul:>:>
ovidiu89 is offline  
Old 08-12-09, 00:56   #94
valyh
VW Driver

Stage 5

valyh's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Agressive-Golf 3 View Post
AM SI EU UN GOLF 3,MARE NOROC A TREBUIT SA AVETI,ATI IESIT DE ACOLO NEVATAMATI,IMI PARE RAU,CA A AJUNS MASINA ASA,CHIAR ARATA SUPER
mersi.dragut si golful tau

Quote:
Originally Posted by ovidiu89 View Post
valyh imi pare rau pentru ce ai patit.iti urez sa ai puterea sa incepi alt proiect si sa il faci mai frumos ca vechiul:>:>

multumesc.ma doare sufletul cand o vad cum arata acum!!! innvestisem cv bani in ea..si suflet foarte mult.dar nu o sa renunt atat de usor.asa a vrut Dumnezeu sa se intample..AM JURAT k VIP-ul va reveni pe strazi!!!!!doar k o sa dureze ceva timp pana o sa arate makr cum era...iar apoi mult mai frumos..pt k incidentul s-a intamplat intr-un moment nu prea bun,in plan financiar dar o sa-mi mobilizez toate fortele pt a relua proiectul..

pasiunea nu cunoaste limite...dar putina lume ne intelege..pentru altii sunt doar niste fiare vechi si reci,fara suflet..pt noi un mod de viatza...parte din viatza noastra mai bn zis.. am avut grija de masinutza iar ea la randul ei a avut grija de noi..nu a permis sa ni se intample nimic rau deci nu e doar o bucata de fier vechi!!!!

my mk3 under construction

ID Mess: mk3vip
valyh is offline  
Old 08-12-09, 10:23   #95
Agressive-Golf 3

Stage 2

Quote:
Originally Posted by valyh View Post
mersi.dragut si golful tau

multumesc.ma doare sufletul cand o vad cum arata acum!!! innvestisem cv bani in ea..si suflet foarte mult.dar nu o sa renunt atat de usor.asa a vrut Dumnezeu sa se intample..AM JURAT k VIP-ul va reveni pe strazi!!!!!doar k o sa dureze ceva timp pana o sa arate makr cum era...iar apoi mult mai frumos..pt k incidentul s-a intamplat intr-un moment nu prea bun,in plan financiar dar o sa-mi mobilizez toate fortele pt a relua proiectul..

pasiunea nu cunoaste limite...dar putina lume ne intelege..pentru altii sunt doar niste fiare vechi si reci,fara suflet..pt noi un mod de viatza...parte din viatza noastra mai bn zis.. am avut grija de masinutza iar ea la randul ei a avut grija de noi..nu a permis sa ni se intample nimic rau deci nu e doar o bucata de fier vechi!!!!
foarte frumos zis,te felicit ca te tii tare,asa frate,arata gurilor rele,ca,cine pune suflet si asta e pasiunea sa,oriunde ar ajunge,ma refer cat de jos,se poate ridica,eu ieri am intrat pe 4tuning,am vazut sectiunea aia cu membrii 4tuning,am vazut masina,am vazut toate etapele,a iesit foarte fain si am fost socat cand am vazut finalul!!!nu ne cunoastem,dar imi pare rau de parca,era masina fratelui meu!!!bafta in continuare
Old 08-12-09, 18:21   #96
valyh
VW Driver

Stage 5

valyh's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
foarte frumos zis,te felicit ca te tii tare,asa frate,arata gurilor rele,ca,cine pune suflet si asta e pasiunea sa,oriunde ar ajunge,ma refer cat de jos,se poate ridica,eu ieri am intrat pe 4tuning,am vazut sectiunea aia cu membrii 4tuning,am vazut masina,am vazut toate etapele,a iesit foarte fain si am fost socat cand am vazut finalul!!!nu ne cunoastem,dar imi pare rau de parca,era masina fratelui meu!!!bafta in continuare

mersi.adevaratii pasionati nu renunta niciodata
valyh is offline  
Old 09-12-09, 21:38   #97
Agressive-Golf 3

Stage 2

Default Re: Golf 3 - 1.4, VIP

salut,as avea o intrebare,dc se poate sa ma ajute cineva:cum se schimba butoanele de la reglajul de incalzire,aer rece+aer cald si celalalt?as vrea sa imi pun cromate si imi este frica sa nu rup ceva pe acolo,mersi
Old 09-12-09, 21:40   #98
valyh
VW Driver

Stage 5

valyh's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
salut,as avea o intrebare,dc se poate sa ma ajute cineva:cum se schimba butoanele de la reglajul de incalzire,aer rece+aer cald si celalalt?as vrea sa imi pun cromate si imi este frica sa nu rup ceva pe acolo,mersi

tragi de ele pur si simplu...si ies eu asa le-am desfacut de mai multe ori ...
valyh is offline  
Old 09-12-09, 21:40   #99
Marius^

Stage 2

Marius^'s Avatar

Member of:
[VW]

Alea ies ..tre sa tragi doar un pic mai tare de ele
Marius^ is offline  
Old 09-12-09, 21:44   #100
Agressive-Golf 3

Stage 2

mersi,mersi,mare domn,ca mi-am gasit,butoanele,grilele de la aerisiri,clantele de la usile din fata(cele de interior) si butoanele de la usi,toate 4,care intra si ies la inchiderea usilor,30 lei+ale mele la schimb,merita?
Old 09-12-09, 21:46   #101
Marius^

Stage 2

Marius^'s Avatar

Member of:
[VW]

se pare ca da
Marius^ is offline  
Old 10-12-09, 02:26   #102
valyh
VW Driver

Stage 5

valyh's Avatar

Member of:
[VW]

Agressive-Golf 3 nu te supara dar asta e threadul masinii mele... felicitari pt golf iar dak tot vrei sa-ti prezinti masina si viitoarele planuri fa-ti threadul tau nu am nimic cu tn dar nu e frumos ce ai facut tu..k l-ai prezentat aici.sorry, dar am tot dreptul sa iti spun asta.bafta in continuare...

later edit: scz k iti zic dar prelungirea bara fata e de vr6 nu de r32

VIP will be back he's not dead..he's just sleeping

Last edited by valyh; 10-12-09 at 02:36.
valyh is offline  
Old 10-12-09, 02:35   #103
Lik_focus

Stage 4

Lik_focus's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
mersi,mersi,mare domn,ca mi-am gasit,butoanele,grilele de la aerisiri,clantele de la usile din fata(cele de interior) si butoanele de la usi,toate 4,care intra si ies la inchiderea usilor,30 lei+ale mele la schimb,merita?

Nu dai proiect alea din bara?
Lik_focus is offline  
Old 10-12-09, 02:36   #104
Lik_focus

Stage 4

Lik_focus's Avatar

Member of:
[VW]

Daca tot poluam un topic sa o facem pana la capat(rog un moderator sa si faca datoria)
Lik_focus is offline  
Old 10-12-09, 10:57   #105
Agressive-Golf 3

Stage 2

ok,scuze,tarziu am observat treaba asta,imi cer inca odata mii de scuze,astea au fost ultimele cuvinte,bafta in privinta cu viitorul V.I.P,SALUT
- Copyright 2025 4Tuning -