Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Masina mea Volkswagen

Closed Thread

Thread Tools
Old 19-12-09, 23:37   #136
Adryanno

Stage 5

Adryanno's Avatar

Default Re: Golf 3 - 1.4, VIP

tot 1.4 ti-ai luat ? :P arata bine .. din ce an este ? l-ai adus tu ? cat ai dat ?

baftaaaaaaa !!!

- nu era mai fain unu negru ?:P
Adryanno is offline  
Old 20-12-09, 10:26   #137
valyh
VW Driver

Stage 5

valyh's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Adryanno View Post
tot 1.4 ti-ai luat ? :P arata bine .. din ce an este ? l-ai adus tu ? cat ai dat ?

baftaaaaaaa !!!

- nu era mai fain unu negru ?:P

mersi.mi l-a adus un prieten.dupa cum am mai spus,tot 1.4 din '94 da,era mai fain negru...eu as fi vrut tot albastru...k VIP-ul...dar cand ai bani putintei si un timp limita nu prea ai de unde alege...dak as fi dispus de un buget mai mare si as fi asteptat pana la anu' as fi avut mai multe masini dintre care sa aleg...asa k ma multumesc cu acesta,vorba unui prieten: rosu k sa nu-l deoache nimeni...asta a fost sa fie al meu..nu conteaza ce culoare e pt k oricum nu va ramane asa motorul parca trage putin mai bn decat cel de pe VIP..nu bate si nu troncane nimic..este foarte bine intretinuta masina...m-am speriat cand am vazut ce curatenie e la motor golfuletzul asta a avut un singur proprietar..si ala nascut in '44 deci va dati seama k a avut grija de masina acum astept sa fac rar-ul..si apoi,prima data pun tobitza ca sa isi faca auzita prezenta VIP-ul cand va iesi pe strazi.sa vada toti ca nu renunt

my mk3 under construction

ID Mess: mk3vip
valyh is offline  
Old 26-12-09, 12:26   #138
records

Stage 4

records's Avatar

sal am si eu un seria 3 ) k tine adik un golf 3 si am aceleasi ganduri k si tine si knd am vazut c frumoasa ai facut-o am zis k mi-ai citit gandurile dar dupa accident mi-a parut sincer rau
oricum vreau sa vb mai multe dak vrei si tu ..
sa ne mai sfatuim intre noi
records is offline  
Old 26-12-09, 13:00   #139
valyh
VW Driver

Stage 5

valyh's Avatar

Member of:
[VW]

da nu e nici o problema.....vreau sa o fac mai frumoasa decat era cealalta....
valyh is offline  
Old 26-12-09, 15:39   #140
records

Stage 4

records's Avatar

asta kre o ai acum este exact cum e a mea acuma numa k a ta e rosie si a mea este cum o aveai tu pe cealalta
records is offline  
Old 26-12-09, 15:41   #141
valyh
VW Driver

Stage 5

valyh's Avatar

Member of:
[VW]

hai sa facem schimb k mie nu imi place rosie dupa ce o inmatriculez ii schimb culoarea

Last edited by valyh; 26-12-09 at 15:43.
valyh is offline  
Old 26-12-09, 19:31   #142
bau4rock

Stage 5

bau4rock's Avatar

qm ai zis si u culoarea nu e potrivita in rest la cat mai multe modificari!!!!
bau4rock is offline  
Old 26-12-09, 20:07   #143
Razvan_b50kze

Stage 5

Razvan_b50kze's Avatar

Member of:
[VW]

mie imi place si rosie....ce sa zic si eu acum
Razvan_b50kze is offline  
Old 27-12-09, 02:04   #144
records

Stage 4

records's Avatar

a mea are si ea nevoie de ft multe modificari :P
dar incet incet o fac c mi-am propus :P
records is offline  
Old 27-12-09, 09:48   #145
edyopel

Stage 5

edyopel's Avatar

Default Re: golf 3 VIP

Quote:
Originally Posted by valyh View Post
asa zicea si tata ca e mai tare tabla ca la astea noi la ce impact a fost acolo...una noua se sfarama toata...si mai ales daca era in 4 portiere...unul din spate a fost aruncat pe geam afara si masina a zburat deasupra lui si culmea tipul nu are nimic decat o mica zgarietura pe fund...deci va dati seama cat a tinut Dumnezeu cu noi....si sa vedeti cat se bucura lumea ca am avut accident, tot orasul se aude ca eu sunt mort si culmea stie si numele tot...deci concluzia...dar lasa ca promit ca in cel mai scurt timp o sa ma ridic si eu de jos si o sa fie mai frumoasa masina decat a fost...nu vreau sa renunt
tabla normal ca e mai tare ca la astea noi ei pu aibarguri nu le mai trebuie tablaria tare
edyopel is offline  
Old 27-12-09, 09:51   #146
edyopel

Stage 5

edyopel's Avatar

Quote:
Originally Posted by valyh View Post
mersi.mi l-a adus un prieten.dupa cum am mai spus,tot 1.4 din '94 da,era mai fain negru...eu as fi vrut tot albastru...k VIP-ul...dar cand ai bani putintei si un timp limita nu prea ai de unde alege...dak as fi dispus de un buget mai mare si as fi asteptat pana la anu' as fi avut mai multe masini dintre care sa aleg...asa k ma multumesc cu acesta,vorba unui prieten: rosu k sa nu-l deoache nimeni...asta a fost sa fie al meu..nu conteaza ce culoare e pt k oricum nu va ramane asa motorul parca trage putin mai bn decat cel de pe VIP..nu bate si nu troncane nimic..este foarte bine intretinuta masina...m-am speriat cand am vazut ce curatenie e la motor golfuletzul asta a avut un singur proprietar..si ala nascut in '44 deci va dati seama k a avut grija de masina acum astept sa fac rar-ul..si apoi,prima data pun tobitza ca sa isi faca auzita prezenta VIP-ul cand va iesi pe strazi.sa vada toti ca nu renunt
pune-i si aia de la badboy daca mai este buna
edyopel is offline  
Old 27-12-09, 10:46   #147
edyopel

Stage 5

edyopel's Avatar

wofferul mai merge? (cat vrei pe el?imi trebuie doar boxele)
edyopel is offline  
Old 27-12-09, 22:04   #148
MadAboutGolf3
VW Driver

Stage 5

MadAboutGolf3's Avatar

Member of:
[VW]

off Doamne.. stiam de mult topicul masinii tale, am vazut`o si p e youtube inainte sa o vad pe 4tuning, imi pare rau pentru "pierderea" suferita , sper ca vei avea puterea sa faci ce ti-ai propus si sa o duci mai departe de cat a fost asta (ambitie ai sigur), bine ca ai scapat sanatos din treaba asta.
corecteaza-ma daca gresesc, am vazut masina in iasi ? prin tudor ? sau o confund ?
Numai bine, si pe viitor kilometri fara alte accidente
MadAboutGolf3 is offline  
Old 27-12-09, 22:08   #149
MadAboutGolf3
VW Driver

Stage 5

MadAboutGolf3's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by edyopel View Post
wofferul mai merge? (cat vrei pe el?imi trebuie doar boxele)
scuza-ma ca iti zic si sa ma scuze si ceilalti pentru topicul acesta, dar presupun ca tu esti un pic batut in cap!

Omul a trecut printr`o incercare grea, incearca sa se adune un pic sa se puna iar pe "picioare" si tu ai combinatii in cap cu el ? crezi ca daca ar fi vrut sa vanda ceva n`ar fi pus anunt inainte ? lasa-l pe el sa ia initiativa asta .. cat despre celelalte comentarii referitoare la masina si la tabla acesteia.. daca esti posesor de opel si fan opel du-te mai departe si nu mai inunda acest topic cu parerile tale.
MadAboutGolf3 is offline  
Old 27-12-09, 23:02   #150
valyh
VW Driver

Stage 5

valyh's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by MadAboutGolf3 View Post
off Doamne.. stiam de mult topicul masinii tale, am vazut`o si p e youtube inainte sa o vad pe 4tuning, imi pare rau pentru "pierderea" suferita , sper ca vei avea puterea sa faci ce ti-ai propus si sa o duci mai departe de cat a fost asta (ambitie ai sigur), bine ca ai scapat sanatos din treaba asta.
corecteaza-ma daca gresesc, am vazut masina in iasi ? prin tudor ? sau o confund ?
Numai bine, si pe viitor kilometri fara alte accidente
ms pentru ca intelegi ce inseamna un pasionat de masini....am fost si prin tudor la niste prieteni prin camine....

Quote:
Originally Posted by MadAboutGolf3 View Post
scuza-ma ca iti zic si sa ma scuze si ceilalti pentru topicul acesta, dar presupun ca tu esti un pic batut in cap!

Omul a trecut printr`o incercare grea, incearca sa se adune un pic sa se puna iar pe "picioare" si tu ai combinatii in cap cu el ? crezi ca daca ar fi vrut sa vanda ceva n`ar fi pus anunt inainte ? lasa-l pe el sa ia initiativa asta .. cat despre celelalte comentarii referitoare la masina si la tabla acesteia.. daca esti posesor de opel si fan opel du-te mai departe si nu mai inunda acest topic cu parerile tale.
aici ai mare dreptate!!! eu incerc sa salvez cat pot din masina....si pana la urma de ce sa vand ce e bun cand pot sa folosesc eu mai ales ca majoritatea pieselor erau noi....si cu subwooferul il fac eu si sa il folosesc pe langa pe va urma pe langa el.... in loc sa il dau de pomana...sa fim realisti...banii nu cresc in copaci...

intai sa termin de inscris masina...nu stiu daca reusesc anul asta(rar-ul il am facut) si sa ma bag la schimbat pe ici pe colo cu pasi marunti dar siguri...
astept pareri/incurajari ca sunt binevenite....
valyh is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -