15-10-09, 16:55
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
re: Bolf 4 - My candy white machine
aham ok
|
|
|
15-10-09, 18:38
|
|
VW Driver
Stage 5
|
ce ai facut cu farurile vechi?
|
|
|
15-10-09, 21:03
|
|
Stage 5
|
sunt in garaj
|
|
|
16-10-09, 00:06
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT] [MERCEDES] [2 Roti] [AUDI] [Opel] [Fiat] [ALFA ROMEO]
|
Eu nu inteleg treaba asta cu "Bolfu",daca ai Golf de ce sa-i pui fata de Bora ? Nu zic din rautate ci din curiozitate...
|
|
|
16-10-09, 08:54
|
|
Stage 5
|
cate golf cu fata de bora ai vazut pana acum in viata ta?
|
|
|
16-10-09, 11:26
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Korne
sunt in garaj
|
si ce faci cu ele?pm daca le vinzi.
ms
|
|
|
16-10-09, 12:50
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT] [MERCEDES] [2 Roti] [AUDI] [Opel] [Fiat] [ALFA ROMEO]
|
Nu am vazut,real niciunu,si pentru simplui fapt ca e Golf cu fata de Bora ? Asa imi pun si eu la Seat scaune de Mercedes. Cate Seaturi ai vazut tu cu scaune de Mercedes ? In fn.
|
|
|
16-10-09, 13:08
|
|
VW Driver
Stage 4
|
Din punctul meu de vedere sunt bani aruncati pe geam,fata de golf cred k este mult mai "prietenoasa" decat cea de bora.Tu faci asta doar pentru a fi diferit,dar eu in locul dadeam banii pe altceva.In fine, gusturile nu se discuta,important este sa-ti placa tie.Succes in continuare cu proiectul
|
|
|
16-10-09, 13:57
|
|
Stage 5
|
exact, e vorba de gusturi.Mie imi place cum arata Golful cu fata de Bora, nu tin neaparat la faptul de a avea ceva diferit! Iar comparatia de seat cu scaune de mercedes: Ti se pare ca eu imi schimb scaunele?
@ Razvy2002: eu nu mai am farurile negre de pe masina ci am un set de faruri cu xenon originale, care da, sunt de vanzare, dar nu stiu daca e cineva dispus sa dea 450 de euro pe ele asa ca se vor pune pe ebay si le vand in germania(stiu ca sunt scumpe, si inteleg ca nu se vor vinde in tara)
@Speedball: din pacate am ajuns exact acolo unde bateai tu, tii minte...la faza cu comentariile.
Si inca odata: mie imi place cum arata. poftim si o poza ca sa vedeti cam cum este
https://img154.imageshack.us/img154/6180/pat24xz.jpg
|
|
|
16-10-09, 14:55
|
|
Stage 5
|
lasa-i ma pe astia in pace....la ei tuningu inseamna BANI ARUNCATI PE GEAM.....puneti-va voi folii si suspensie si ziceti ca ii masina TUNATA.
Vaisamar de cultura din Romania, rusine sa va fie inaptilor
Id yahoo: speedball_tm
Localitatea: Timisoara
|
|
|
16-10-09, 16:16
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Opel]
|
aloooooooooo primaria....nu cred ca tre sa jignesti persoanele care isi spun parearea sincera si personala....este doar o parere...nu tre sa iei foc....
si app daca tu ai bolf si asta iti place tie...ce te intereseaza gura lumii???
am prieten cu bolf (chiar primul din tara...facut in 2001)...imi place masina...dar eu unul nu mi-as face bolf...e chestie de gusturi
asa ca incearca sa fi mai retinut in exprimare si sa accepti si "critici"
asta inseamna "tuning"....pareri pro si contra...tot ce conteaza este ca tie sa-ti placa si sa stii ca indiferent de ce spune lumea... tu sa stii ca cea mai frumoasa masina este masina ta
|
|
|
16-10-09, 16:18
|
|
VW Driver
Stage 4
|
Bv GopPo.....ai o bere de la mine
|
|
|
16-10-09, 16:22
|
|
Stage 4
Member of: [VW] [2 Roti]
|
Sincer mie imi place la nebunie cum arata golful cu fata de bora si parerea mea pe candy white va arata bestial very clean and agresive! Felicitari ca ai avut curaj sa incepi lucrul asta !
PS il legatura cu scaunele de mercedes pe seat (sau invers sincer chiar numi pasa ) In general vw a facut masini cu piese interschimbabile : Golf 1 - Jetta 1 Golf 2 - Jetta 2 Golf 3 - Vento Golf 4 - Bora si asa mai departe asa ca practic nu face nici o aberatie si decat sai bagati vina mai bine taceti, nu e un lucru simplu de facut si e totusi o lucrare majora asa ca omul merita apreciere nu mistouri !
|
16-10-09, 16:47
|
|
Stage 5
|
venom, stii care e treaba...inteleg ca lumea isi exprima parerea dar am ajuns exact la ce spunea Speedball ieri: adica eu am ajuns sa fiu practic luat in batjocura cu comparatia schimbarii scaunelor. Goppo, treaba este ca asa fac toti, prima data arunca pietre, dupa aceea se uita...si in final multi care acum spun ca sunt ba bani aruncati, ba o tampenie ce fac vor spune ca le place. Plus ca nimeni nu se gandeste ca toate treburile astea costa bani, timp si nervi...
|
|
|
16-10-09, 17:01
|
|
Stage 4
Member of: [VW] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by Korne
venom, stii care e treaba...inteleg ca lumea isi exprima parerea dar am ajuns exact la ce spunea Speedball ieri: adica eu am ajuns sa fiu practic luat in batjocura cu comparatia schimbarii scaunelor. Goppo, treaba este ca asa fac toti, prima data arunca pietre, dupa aceea se uita...si in final multi care acum spun ca sunt ba bani aruncati, ba o tampenie ce fac vor spune ca le place. Plus ca nimeni nu se gandeste ca toate treburile astea costa bani, timp si nervi...
|
Lasai pe altii sa zica ce vor, oricum ca si multi altii eu pe 4tuning am ajuns sa postez foarte foarte rar datorita unor asemenea experti, am trecut pe alt forum unde nu sunt atatia .... obsceni sa zic asa !
Si oricum cand masina o sa ajunga sa arate aproximativ asa ..... o sa fie nebunie !
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1254990647
|
|
|
|
|